Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

SPSS 20 Analiza bez muke

SPSS 20 Analiza bez muke

Popust cena: 1490 rsd

R analiza podataka, drugo izdanje

R analiza podataka, drugo izdanje

Popust cena: 2280 rsd

Brojevi dana, 25. aprila 2013. godine, lokomotive, etrgovina i Vlada Georgiev

27


  • Zoin Mihailo: "Volim da zamišljam vozove kako lete, mada to možda i nisu vozovi."

Železnice Srbije kupiće najverovatnije 27 novih vozova od ruske kompanije Metrovagonmaš za 100 miliona dolara iz ruskog kredita, a prvi voz bi trebalo da stigne u Srbiju u septembru 2014. godine, izjavio je danas generalni direktor Železnica Srbije Dragoljub Simonović. BLIC.

180.000.000


Vrednost elektronske trgovine u Srbiji prošle godine iznosila je oko 180 miliona evra, a ovaj vid transakcija, odnosno, kupovine i prodaje preko interneta koristilo je oko 600.000 ljudi, što je značajno više nego ranije, izjavio je danas potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnje i spoljne trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić. Otvarajući 13. Konferenciju E-trgovina na Paliću, ministar Ljajić je napomenuo da je to, ipak, značajno manje u odnosu na e-trgovinu u okviru Evropske Unije, gde je ukupan promet posredstvom interneta dostigao lane 300 milijardi evra. PM.

6


KANTAUTOR Vlado Georgiev predstaviće koncertno 1. juna u bečkoj dvorani „Piramide“ svoj treći album „Daljina“, sa 12 novih pesama. Na njima je pop pevač, kompozitor, tekstopisac i producent radio poslednjih šest godina, a otpevaće ih u jednoj od najboljih dvorana u Austriji, čiji je kapacitet 8.000 mesta. NOVOSTI.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272