Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Brojevi dana - 25 dana put oko sveta - Brojevi lotoa koje niko ne pogađa

Put oko sveta za 25 dana

Isidora Bjelica voli da putuje.

Obični ljudi ne razumeju potrebu za putovanjima, oni iscrpljuju svoje snove i energiju tako što zidaju kuće i skupljaju pare, ali putnici su jedini tragači na ovom svetu, oni znaju da su i život i smrt samo putovanje i zato oni putuju za života da bi putovali i u snovima i da ne bi bili na jednom mestu posle života.

Isidori je trebalo malo više od 540 dinara da bi obišla svet, a vama samo toliko da biste uživali u knjizi.

NARUČITE KNJIGU.

11, 13, 20, 23, 29, 32, 36: Ovo su brojevi koje niko nije pogodio na poslednjem izvlačenju lotoa.

20: Kovani novac apoena od 20 dinara takođe ima oznaku godine kovanja "2010", ali i značajno izmenjena obeležja pošto se na licu tog apoena kovanog novca nalazi lik Đorđa Vajferta. LINK.

2010: Microsoft korporacija objavila je 15. juna dostupnost paketa Microsoft Office 2010, Microsoft Visio 2010 i Microsoft Project 2010 širom sveta. Kućni korisnici u Srbiji od danas mogu da nabave Office 2010 u svim većim prodavnicama računara i računarske opreme kao sto su na primer: Comtrade Shop, Desk, Gigatron, Pakom, WinWin i druge. LINK.

7,1: U zemljotresu jačine 7,1 stepen po Rihteru, koji je pogodio istočnu Indoneziju, poginulo je najmanje dvoje ljudi, saopštila je lokalna policija. Epicentar snažnog potresa, tokom koga su stanovnici pogođenog dela u panici bežali iz zgrada koje su se tresle, bio je 33 kilometra ispod okeanskog dna.

23: Predsednik Saveta NBS smatra da predloženim rešenjima nije ostao otvoren kanal preko koga će vladajuće partije moći da „vežu ruke” novom guverneru. Sporni član 23. u kome se navodi da „režim kursa određuje Savet NBS, na predlog IO centralne banke, uz saglasnost vlade”, za Šoškića nije moćnost da vladajuća većina direktno utiče na politiku kursa.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272