Brojevi dana, 26. aprila 2013. godine Černobilj, kolektivno venčanje, kolekcija fotografija

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 118 / 5838

3

Predsednik Generalne Skupštine Ujedinjenih nacija Vuk Jeremić pohvalio se na svom Twitter profilu susretom sa Bonom Voksom, jednim od najpoznatijih filantropa i muzičara današnjice. TROJKA.

27


Malo smo ozračeni, ali lepo svetlimo u mraku.

Kijev -- Pre tačno 27 godina, u atomskoj elektrani Černobilj, na samom severu Ukrajine, uz granicu sa Belorusijom, dogodila se najteža nuklearna katastrofa ikad. Jedan od reaktora elektrane "Vladimir Ilič Lenjin", kako se zvanično zove černobiljska nuklearka, eksplodirao je 26. aprila u 1 sat i 24 minuta posle ponoći po lokalnom vremenu. I danas, 27 godina posle, nuklearna elektrana u Černobilju predstavlja opasnost po zdravlje ljudi, kako u neposredno radijacijom pogođenom području Ukrajne, Belorusije, Rusije, tako i šrom severne hemisfere. B92.

DIZAJN BROJEVA


WEB SAJT

222


WEB SAJT.

Jubilarna petnaesta „Svadba za maštanje” na platou ispred Starog dvora. – Prijavljivanje traje još desetak dana. – Venčanice na poklon. Tradicionalno i jubilarno petnaesto kolektivno venčanje „Svadba za maštanje” zakazano je za 18 maj. Na platou ispred Starog dvora tačno u 10.40 sati svečanom ceremonijom biće venčano rekordnih 222 para. POLITIKA.

37


Kolecija od 37 urbanih forografija koje nadahnjuju. DM.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar