Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

R analiza podataka, drugo izdanje

R analiza podataka, drugo izdanje

Popust cena: 2280 rsd

SPSS 20 Analiza bez muke

SPSS 20 Analiza bez muke

Popust cena: 1490 rsd

Brojevi dana, 29. aprila 2013. godine otkazi i pečenje za Prvi maj

15.000


PINTEREST.

Posle žestoke debate na hitnoj sednici parlamenta, 169 poslanika je kasno sinoć glasalo "za" usvajanje zakona, njih 123 je bilo "protiv", a jedan uzdržan, prenosi Frans pres.Sindikati radnika su ispred zgrade parlamenta organizovali protest protiv najnovije mere, na kome se okupilo oko 800 ljudi. Ovim zakonom se omogućava otpuštanje 15.000 državnih službenika do 2014, odnosno 4.000 njih u ovoj godini, što je neophodno da bi Atina dobila zajmove vredne više milijardi evra. B92.

  • Više ne važi savet koji se daje detetu: "Samo nađi posao u državnoj službi......"

1912


PINTEREST.

Pečenje s ražnja je porodični posao porodice Novaković iz Mrčajevaca još od 1912. godine. Sa oca na sina prenosi se umeće i zahtevna stručnost, male tajne u pečenju se nasleđuju ali i pomalo otkrivaju iskustvo. – Pradeda je posao preneo mom dedi, on mom ocu, pa sam onda ja došao na red. Tradiciju sam nastavio – priča korpulentni Šumadinac iz Mrčajevaca. Cela porodica bavi se ovim poslom. Nije „sa oca na sina“, već na Radetove dve ćerke Milu i Mariju i zetove Sašu i Mikicu. Tu su i supruga Ruža i unuci. Filip (17) i David (11), a četvorogodišnja Lena najviše voli da šefuje. POLITIKA.

  • Zoin Mihailo: "One svinje koje umeju da pevaju, igraju, govore strani jezik, možda će i ostati žive za praznike u Srbiji".


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272