Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

R analiza podataka, drugo izdanje

R analiza podataka, drugo izdanje

Popust cena: 2280 rsd

SPSS 20 Analiza bez muke

SPSS 20 Analiza bez muke

Popust cena: 1490 rsd

Brojevi dana, 29. marta 2013. godine droge više od hleba

1000+


PINTEREST. Sve je prljavo oko nas, a ljudi igraju najprljavije.

Srbija u paklu droge - U Čačku ima najmanje 2.000 zavisnika, polovina su mladi (3). Otkriveno pet kriminalnih grupa koje su rasturale opijate. Ispovest bivšeg narkomana: Zlo je bilo u meni. U ČAČKU droga nikada nije bila dostupnija mladima nego što je danas. Može se lakše nabaviti nego brojni prehrambeni proizvodi. Javna je tajna od kojih gradskih „likova“ se može nabaviti marihuana, koja je najrasprostranjenija među mladim Čačanima, a ko diluje heroin, ekstazi ili kokain. Sa druge strane, čačanska policija tvrdi da je suzbijanje narkomanije njihov prioritetan zadatak. NOVOSTI.

58


KAKO NJBOLJE DA ZAŠTITITE SVOJE NAJBLIŽE.

Policijsko obezbeđenje u Srbiji ima 58 ličnosti, medju kojima su gotovo svi lideri parlamentarnih stranaka, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.BLIC.

6

NEKO ĆE KAFU DA PIJE KOD KUĆE, NA POSLU... A NEKO I NEĆE.

Leskovačka policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom iz Leskovca uhapsila je bivšeg gradonačelnika Leskovca S. K. (47) i još pet osoba zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja pribavili imovinsku korist od oko 74 miliona dinara, saopštilo je u četvrtak Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije. BETA.

70.835


Pustimo svemu da nas oblikuje, da bismo mogli da budemo to što jesmo.

Mališani koji su stasali za školu, njih 70.835 u ponedeljak, 1. aprila počinju sa administrativnim „kondicionim” treningom, koji je neophodan uslov za takmičenje u osmogodišnjem školskom maratonu. Upis će trajati dva meseca, odnosno do 1. juna, a u tom roku budući prvaci treba da prođu sve lekarske preglede, ali i psihološko testiranje. Nadležni podsećaju da je prvi dokument koji treba dostaviti upisnoj komisiji – potvrda školskog lekara iz opštinskog doma zdravlja koji daje procenu detetovih zdravstvenih sposobnosti, a nakon dobijanja zdravstvenog„sertifikata” dete čeka odlazak kod psihologa. POLITIKA.

14 i 2500


Klasična ili neka druga muzika, uzbuđenje je uzbuđenje.

U poslednjih sedam dana, umesto u učionicama, 2.500 školaraca čas muzičkog imalo je u Sali Beogradske filharmonije, a u petak se u Filharmoniji završava ciklus koncerata namenjen deci školskog uzrasta. Pod nazivom "Vodič kroz orkestar za mlade", ovaj ciklus je na 14 odlično posećenih koncerata okupio decu iz Beograda, Obrenovca, Stare Pazove, Pančeva, Kovina i Republike Srpske. MEĐUNARODNI RADIO SRBIJA.

1

NIK TITANIK. Jedan znak, ali za one koji su na putu. Oni koji gledaju TV nisu u opasnosti. Njima kamenje ne pada na glavu jer im je glava u oblacima.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272