Brojevi dana - 34952 prosečna plata u Srbiji - 6 štafeta mladosti

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 6 / 1842

34952 prosečna plata u Srbiji

Prosečna neto zarada u Srbiji u aprilu bila je 34.952 dinara (338,6 evra), što je realno više za 3,6 odsto, a nominalo za 4,3 procenata nego u prethodnom mesecu, objavio je danas Republički zavod za statistiku (RZS).

Onima koji ne rade mogu samo da maštaju o prosečnoj plati.

Oni koji rade i primaju je, jedva sastavljaju kraj sa krajem.

6: Na današnji dan, 25. maja, decenijama se u bivšoj SFRJ obeležavao "Dan mladosti", rođendan doživotnog jugoslovenskog predsednika Josipa Broza Tita, kome je svake godine na velelepnoj sportskoj priredbi na stadionu JNA u Beogradu uručivana štafeta sa željama za dug život i dobro zdravlje. I danas, štafeta putuje. Iz 6 država umesto iz 6 republika.

Poslednji nosilac štafete: 1979 - Sanija Hiseni, student iz Prištine

15: U nastavku akcije "Balkanski ratnik", danas je u Sloveniji uhapšeno 15 osoba osumnjičenih da su deo organizovane kriminalne grupe Darka Šarića, navodi se u saopštenju Tužilaštva za organizovani kriminal. LINK. Čovek nikada ništa nije mogao da uradi sam. Uvek mu je trebala pomoć prijatelja.

300000: Potpredsednik Fudbalske federacije Francuske (FFF) Noel Le Grae izjavio je danas da je za sve članove reprezentacije "trikolora" predviđena nagrada u iznosu od 240.000 do 300.000 evra, ukoliko osvoje titulu na prvenstvu sveta u Južnoj Africi. Mnogo je samo za one koji sede i dledaju TV prenos. Onima koji igraju to izgleda sasvim drugačije.

Kolekcije

24: Lepota Japana u 24 slike. LINK

Rainbow Fuji

40: Tabele sa cenama mogu da budu inspirativne.  LINK.

10: Koji jezici se najviše koriste na Fejbuku?

Koji je vaš broj danas, 25. maja 2010. godine?

 

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar