Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

R analiza podataka, drugo izdanje

R analiza podataka, drugo izdanje

Popust cena: 2280 rsd

SPSS 20 Analiza bez muke

SPSS 20 Analiza bez muke

Popust cena: 1490 rsd

Brojevi dana, 4. aprila 2013. godine pregovori, studenti, nominacija za Nobela

3


PINTEREST.

Srpski pregovarački tim dobio je rok do utorka 9. aprila da se izjasni da li prihvata rešenje iz Brisela, kaže Aleksandar Vučić, prvi potpredsednik Vlade Srbije. On ističe da o toj ponudi koja je izuzetno loša za Srbe na Kosovu i za državu, treba da se izjasne građani. Biramo između dve jako loše stvari za Srbiju. Biramo stavku pod rednim brojem 3. BLIC.

1936


STUDENTSKI DOM U PARIZU.

Dan studenata, 4. april, obeležava se danas u Srbiji u znak sećanja na velike demonstracije protiv jačanja fašizma, koje su održane 1936. godine. U studentskim protestima u Beogradu tada je nastradao student prava Žarko Marinović. Dan studenata biće obeležen tradicionalnom proslavom i studentskom žurkom u Studentskom gradu na Novom Beogradu. Na fakultete Univerziteta u Beogradu svake godine upiše se oko 15.000 novih studenata kojima je na raspolaganju više od 10 studentskih domova, restorani, zdravstvena ustanova, sportski centar, dom kulture, dva kulturno-umetnička društva i razne studentske organizacije. B92.

620


Srbija bi mogla dobiti svog drugog nobelovca. Profesor statistike na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu Miodrag Lovrić nominovan je drugi put za Nobelovu nagradu za mir. Tu počast zaslužio je svojim delom „Međunarodna enciklopedija statističkih nauka“ iz tri toma, a zanimljivo je da teži šest kilograma. - Uspeo sam da sakupim 620 najpoznatijih autora iz 105 zemalja. Taj broj pokriva 90 odsto planete kad je reč o stanovništvu. Glavna tematika bila je poboljšanje obrazovanja, prvo u Srbiji, a zatim šire - kaže Lovrić, i dodaje da je u svoj veliki projekat uključio najveće eksperte iz različitih polja, kako bi upotpunio svoju enciklopediju, a svakome od njih tražio je da mu napišu 4,5 stranica. LINK.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272