Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Brojevi dana - 4000 kazna za nepoštovanje novinara - 1001 noć turska sapunica

4000 dolara za nepoštovanje novinara

Nakon poraza na Vinbldonu u dublu, sestre Vilijalms, Serena i Venus, nisu se pojavile na konferenciji za novinare, pa su kažnjene sa po 4000 dolara.

 

1001: Turska serija "1001 noć" trenutno je najpopularnija na srpskoj televiziji. Prva turska sapunica prati život mlade arhitektice Šeherezade.

35: Blic je objavio spisak od 35 namernica koje bi svaka žena trebalo da jede: pivski kvasac, orasi, paradajz, ovčiji sir, jaje, kefir, proso, šargarepa, kafa, svinjska džigerica, pomorandža, sojino mleko....

Zašto da zid iza vašeg dvoseda izgleda nezanimljivo, kada može da bude veseo. LINK.

39: SOFES je počeo filmom "Ljubav je u modi", koji je pre 50 godina žario i palio na terotoriji bivše Jugoslavije. Glumice i glumci na projekciju filma su došli na vespama. Beba Lončar je danas lepa na drugi način.

Ovo nije vespa već lagano prevozno sredstvo za novi Diznijev TRON.

45: Filmski festival u Karlovim Varima otvorio je film "Ludo srce". na 45. festivalu publika će videti 204 filma. Srbiju predstavlja film "Žena sa slomljenim nosem", koja nije stanovnik SIGURNE KUĆE.

56: Samo 56% građana Srbije smatra da je homoseksualnost opasna za društvo, pa ih nećemo videti u Novom Sadu, gde Boj Džordž prikazuje i pokazuje šta pušta po diskotekama Evrope.

5: Albanski hakeri su napali sajt Radio-televizije Srbije, gde je samo 5 minuta na prvoj strani bila poruka "Kosovo je nezavisno", dok na sajtovima većine evropskih država ova hakerska poruka i dalje stoji.

200: Ovu, 2010. godinu, Peugeot je započeo u novom izdanju, sa novim vizuelnim identitetom, novim sloganom „Motion & Emotion“, novim modelima i ambicioznim planovima koji nakon 200 godina duge tradicije predstavljaju novo poglavlje u istoriji francuskog proizvođača automobila.

4000: U Finskoj 96% stanovnika ima vezu sa Internetom, tako da još samo 4000 domova treba da dobije priključak na svetsku mrežu, čime će u potpunosti biti ispunjena i zakonska odredba po kojoj svi građani Finske moraju da imaju vezu sa Internetom.  LINK.

2.000.000.000: Dodaci za Firefox su do sada preuzeti preko 2 milijarde puta. Proverite da li imate sve dodatke koji su na spisku 25 najboljih. LINK.

0: Većina građana neće potrošiti ni dinar za odmor van kuće. Napravite od kofera sto. 

Ako ste potrošili neki evro, kada se vratite sa puta od svojih kofera napravite sto. LINK.

 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272