Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

SPSS 20 Analiza bez muke

SPSS 20 Analiza bez muke

Popust cena: 1490 rsd

R analiza podataka, drugo izdanje

R analiza podataka, drugo izdanje

Popust cena: 2280 rsd

Brojevi dana, 7. marta 2013. godine, danas će biti 16 iznad nule

16


INSTAGRAM.

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i toplo, sa temperaturom do 16 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZS).

  • Zoin Mihailo: "Da li možete da razumete nekoga kome je hladno, kada je vama toplo? Malo je teško, ali nije nemoguće."

10

INSTAGRAM.

Sve stranke bivšeg DOS odazvale su se pozivu LDP da 12. marta učestvuju u “Šetnji za Zorana” povodom obeležavanja 10-godišnjice ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića, izjavio je za “Blic” Ivan Andrić, potpredsednik liberala. On je dodao da od lidera DOS poziv jedino nije upućen Vojislavu Koštunici i Nebojši Čoviću.

  • Zoin Mihailo: "Đinđić se zahvaljuje i onima koji su došli i onima koji više neće dolaziti."

500


INSTAGRAM.

Iznajmljivanje stanova na dan, posao koji je u svetu aktuelan već godinama, sve brže osvaja i Beograd. Umesto da podstanarima izdaju stan za, na primer, 250 evra mesečno, vlasnici ga pretvore u „mini hostel” i izdaju turistima na dan. U ponudi su najviše dvosobni i trosobni stanovi po ceni od 30 evra po danu. 

  • Zoin Mihailo: "Život je postao komplikovan, jer bismo mnogo bolje živeli kada bismo napustili stan u kom živimo i otišli na ulicu, a stan izdali nekome. Živeli bismo lepo kada bismo pristali da živimo loše."

12


INSTAGRAM.

Vašington -- Republikanski senator Rend Pol sprečio je američki Senat da glasa o izboru novog direktora CIA Džona Brenana, pošto je za govornicom proveo više od 12 sati.

  • Zoin Mihailo: "Kada bi poslanička govornica bila telefonska, i svaki govor se plaćao po utrošenom impulsu..."

40


Beograd - Koncertom pijaniste Bojana Zulfikarpašića preksinoć u Sava centru i sinoć u Sinagogi u Novom Sadu počeo je program Frankofonije. Ovogodišnju manifestaciju, koja se u celom svetu tradicionalno obeležava u martu, činiće raznovrstan program: više od 40 filmskih projekcija, pet koncerata, tri izložbe, osam takmičenja i četiri predavanja. DANAS.

  • Zoin Mihailo: "Da li više volite film, koncert, izložbu, takmičenje ili predavanje? Nije važno, važno je da volite. Za ljubav nije bitno šta i koga volite, već da volite."


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272