Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

SPSS 20 Analiza bez muke

SPSS 20 Analiza bez muke

Popust cena: 1490 rsd

R analiza podataka, drugo izdanje

R analiza podataka, drugo izdanje

Popust cena: 2280 rsd

Brojevi dana, 9. marta 2013. godine

POLITIČKI BROJ: 20

INSTAGRAM.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorloškog zavoda, duvaće slab uglavnom južni vetar. Jutarnja temperatura biće od šest do 11, a najviša dnevna temperatura od 15 do 20 stepeni. I u Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno i toplo, a tokom dana moguća je kratkotrajna slaba kiša.,

  • Zoin Mihailo: "Vremenska prognoza nije potrebna onima koji vedre i oblače."

Ekonomski broj: 405


INSTAGRAM.

Na farmama je, tvrde u Ministarstvu poljoprivrede, pojačana kontrola. Kao posledica toga raste broj farmi s kojih je zabranjen otkup mleka, pa je trenutno van prometa 405 farmi i porodičnih gazdinstava na kojima je oko 6.000 goveda, saznaje “Blic”. Vlada Srbije bi u ponedeljak trebalo da vrati na snagu pravilnik o dozvoljenim količinama aflatoksina u mleku na 0,05 mikrograma po kilogramu.

  • Zoin Mihailo: "Da bi se izbegli problemi, nivo alfatoksina u mleku bi valjalo da odgovara količini mozga koju imaju oni koji upravljaju poljoprivredom."

SVETSKI BROJ: 83


INSTAGRAM.

Kineski parlament je najbogatiji na svetu, sa čak 83 milijardera, prema procenama kineskog časopisa Harun, koji kao pandan američkom Forbsu svake godine objavljuje listu najbogatijih Kineza.

  • Zoin Mihailo: "Srpska skupština nije bogata milijarderima, sada na početku mandarata. Ali, moramo da sačekamo kraj mandata. Slika će sigurno da bude drugačija."

KULTURNI BROJ: 12


INSTAGRAM.

Međunarodni pozorišni festival "Slavija" počinje u subotu uveče 12. put na sceni privatnog teatra "Slavija", a otvoriće ga dramska umetnica Ružica Sokić. Do 16. marta biće izvedeno osam predstava iz osam zemalja, sa četiri kontinenta.

  • Zoin Mihailo: "Srbija bi morala da ima više privatnih pozorišta. Ako je država privatna, morala bi da se privatizuju i pozorišta."




 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272