Brojevi dana i kako da zaradite 250 evra

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 6 / 1827

250


INSTAGRAM.

Pripadnici belgijske desnice saopštili su danas da nude nagradu od 250 evra svakome ko prijavi policiji zabrađenu ženu, u jeku protesta u Briselu protiv nošenja zara.Filip Devinter, visoki funkcioner desničarske partije Vlaams Belang, rekao je britanskoj agenciji Rojters da će ova nagrada "pritisnuti vlasti" da nastave primenu zakona o zabrani nošenja zara uprkos protestima.

70

Čitajući Kosture okruga Madison možete se nasmejati do suza, ali i proplakati od očaja. Knjiga je duhovita, mudra i životna, protkana ljubavlju i setom, poput lepe portugalske fado pesme.


STARI LJUDI SU....

U novom romanu 'najkontroverznije' hrvatske autorke Vedrane Rudan pratimo dve ljubavne priče, zapravo dva ljubavna trougla. U jednom je gospođa Pavica koja je sa 70 godina napokon pronašla ljubav svog života, ali je tradicionalna Primorka koja se ne usuđuje da ostavi svog muža. U drugom je njena kći Ana, lepa i samosvesna žena, koja se mora suočiti s tim da njen muž, koji je voli i kojeg voli, ima ljubavnicu. Kroz te arhetipske peripetije autorka nas vodi sigurnom rukom, pokazujući nam sve dvojbe, sumnje i strahove žena koje istovremeno i vole i boje se. Vedrana Rudan je ponovo hrabra i beskompromisna, ponovo razobličuje laži i licemerje, ali ovaj put, što će mnoge iznenaditi, ispisuje i vrlo nežne stranice u kojima plastično i tanano hvata i najfinija porhtavanja zaljubljenog bića.

6


LINK.


Naručite danas.

95 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar