Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

MAPLE 2018 matematika, vizuelizacija, modeliranje, simulacija

MAPLE 2018 matematika, vizuelizacija, modeliranje, simulacija

Popust cena: 1230 rsd

Enciklopedija matematičkih konstanti

Enciklopedija matematičkih konstanti

Popust cena: 1150 rsd

Brojevi dana Jeep Patriot za 22990 evra, izložba karikatura povodom 15 godina Danasa

22990


@jreahol

Prema informaciji iz Fiat Automobili Srbija, ljubitelji Jeep terenaca imaju dobru priliku da obnove svoj vozni park. Naime, akcijska ponuda modela Jeep Patriot sa dizel motorom i 4X4 pogonom sada startuje već od 22.990 EUR u verziji Sport.

15


@hariboparade

Izložba karikatura Ludvika Vincenta Gadomskog, objavljenih u dnevnom listu Danas u protekle četiri godine, otvorena je u ponedeljak uveče u galeriji Nju moment u Beogradu povodom 15 godina izlaženja tog lista.

70

@ramiroapril U Srbiji se lepe papirne novčanice na čelo muzičara, u svetu kovanice.

Srbija se, baš kao i njeni građani, za razliku od najvećeg dela Evrope, sve više vezuje za evro. Tako NBS čak 70 odsto svojih rezervi drži u evropskoj valuti.Sve naše troškove, ali i primanja računamo u evrima.

Definitivno nam je evropska valuta zamenila nekadašnju "ljubav" - nemačku marku. PAD VREDNOSTI DOMAĆE VALUTE Evro je, opet, počeo da jača.

1000


@michbonita22

Dva dana je moglo da se hrani 950 korisnika narodne kuhinje .... Hleb naš nasušni - Dan posle velike akcije čišćenja Kuršumlije nepoznate osobe bacile veliku količinu hleba u reku u centru grada.

Dan posle .... Vekne hleba plutaju Toplicom U reku Toplicu u centru Kuršumlije, jedne od najsiromašnijih opština u Srbiji, bačeno je više od 1.000 vekni hleba.

30


@sharleytc

U registar vazduhoplova upisano je tridesetak letelica u privatnom vlasništvu. To su male “cesne” tipa 172 i ultralaki avioni koji su poslednjih godina sve popularniji. Vlasnici takvih letelica nisu poznati poslovni ljudi, već obični ljudi koji pre svega obožavaju letenje - kaže Nebojša Starčević, direktor Direktorata civilnog vazduhoplovstva.

Koliko preleta dnevno ima preko vazdušnog prostora Srbije? - U ovom periodu beležimo radnim danima od 1.600 do 1.700 vazdušnih operacija, dok je vikendom nešto više, od 1.900 do 2.000.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272