Brojevi dana Jeep Patriot za 22990 evra, izložba karikatura povodom 15 godina Danasa

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 4 / 1268

22990


@jreahol

Prema informaciji iz Fiat Automobili Srbija, ljubitelji Jeep terenaca imaju dobru priliku da obnove svoj vozni park. Naime, akcijska ponuda modela Jeep Patriot sa dizel motorom i 4X4 pogonom sada startuje već od 22.990 EUR u verziji Sport.

15


@hariboparade

Izložba karikatura Ludvika Vincenta Gadomskog, objavljenih u dnevnom listu Danas u protekle četiri godine, otvorena je u ponedeljak uveče u galeriji Nju moment u Beogradu povodom 15 godina izlaženja tog lista.

70

@ramiroapril U Srbiji se lepe papirne novčanice na čelo muzičara, u svetu kovanice.

Srbija se, baš kao i njeni građani, za razliku od najvećeg dela Evrope, sve više vezuje za evro. Tako NBS čak 70 odsto svojih rezervi drži u evropskoj valuti.Sve naše troškove, ali i primanja računamo u evrima.

Definitivno nam je evropska valuta zamenila nekadašnju "ljubav" - nemačku marku. PAD VREDNOSTI DOMAĆE VALUTE Evro je, opet, počeo da jača.

1000


@michbonita22

Dva dana je moglo da se hrani 950 korisnika narodne kuhinje .... Hleb naš nasušni - Dan posle velike akcije čišćenja Kuršumlije nepoznate osobe bacile veliku količinu hleba u reku u centru grada.

Dan posle .... Vekne hleba plutaju Toplicom U reku Toplicu u centru Kuršumlije, jedne od najsiromašnijih opština u Srbiji, bačeno je više od 1.000 vekni hleba.

30


@sharleytc

U registar vazduhoplova upisano je tridesetak letelica u privatnom vlasništvu. To su male “cesne” tipa 172 i ultralaki avioni koji su poslednjih godina sve popularniji. Vlasnici takvih letelica nisu poznati poslovni ljudi, već obični ljudi koji pre svega obožavaju letenje - kaže Nebojša Starčević, direktor Direktorata civilnog vazduhoplovstva.

Koliko preleta dnevno ima preko vazdušnog prostora Srbije? - U ovom periodu beležimo radnim danima od 1.600 do 1.700 vazdušnih operacija, dok je vikendom nešto više, od 1.900 do 2.000.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar