Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Brojevi dana - Na 20 bina počinje Exit 2010 - 14 dana za pokretanje biznisa u Srbiji

Exit na 20 bina

Na 20 festivalskih bina na Petrovaradinskoj tvrđavi nastupiće više od 600 izvođača, među kojima su najzvučnija imena Faith No More, Mika, Chemical Brothers i Placebo.

Link.

14: Kod započinjanja biznisa, polovina od deset zemalja u svetu sa najbržim procesom je iz istočne Evrope i centralne Azije - u Gruziji za to stranac treba da izdvoji četiri dana, u Albaniji i Belorusiji sedam, a u Makedoniji i Turskoj osam dana. Pored toga, Bugarska, Hrvatska i Rumunija nude stranim investitorima onlajn registraciju poslovanja. U Srbiji je strancu za započinjanje biznisa potrebno 14 dana i treba da obavi osam procedura. LINK.

26: Eksperimentalni avion na solarni pogon "solar impuls" sleteo je u 9 sati u vojnu bazu u Pajern u Švajcarskoj posle 26 sati neprekidnog leta. Avion koji je zamislio švajcarski istraživač Bertran Pikar, uzleteo je juče rano ujutro brzinom od 35 kilometara na sat iz baze u Pejernu. Pikar, prvi čovek koji je u balonu obleteo svet bez spuštanja, izjavio je da je cilj eksperimenta "let bez goriva". LINK.

140: Kada sam bio mali bio sam veliki i jak. A, danas? Ginisova knjiga rekorda: Dvanaestogodišnjak iz Koventrija Kajl Kejn ući će u Ginisovu knjigu rekorda, jer bez problema podiže dvostruko više kilograma nego što je sam težak, što je zapanjilo i najjače ljude na svetu. LINK.

4: Četvrta verzija Bluetootha je spremna za preuzimanje. LINK.

1000: Pticama srce kuća 1000 otkucaja u minuti. Mogu da lete brzinom preko 200 kilometara na čas. Ima ih oko 200 milijardi na Zemlji.  

 

Kako ih fotografisati? LINK.

200 dinara za knjigu


Jedina knjiga koja Vam je potrebna za dizajniranje igara sa Flash MX 2004 – Postavite dizajn Flash igara na novi nivo! Knjiga nije osnovni priručnik za rad u Flashu. Ne, Macromedia Flash MX 2004 dizajniranja igara bez tajni pretpostavlja da ste već upoznati sa svim osobinama i karakteristikama Flasha i da stečeno znanje možete fokusirati na to kako treba koristiti Flash u dizajnu i razvoju igrica. Naučićete kako da snagu ActionScripta koristite za automatizaciju, ponavljanje, promenu, predviđanje i upravljanje jednostavnim i složenim igrama – Zvanični priručnik za kreiranje igara u Macromedijinom softveru Flash MX 2004.

NARUČITE.

 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272