Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Brojevi dana - Treći nastavak PRIČE o igračkama - lažna vest o FARMI

Priča o igračkama 3

Film. Treći nastavak filma "Priča o igračkama" na prvom je mestu u SAD po ostvarenoj zaradi. 59 miliona dolara je mnogo za našu ekonomiju, ali nije za ekonomijuu SAD-a. Na drugom mestu je film "Grown Ups".

Nikako da odrastemo.

1: Prvog dana stupanja na snagu Zakona o legalizaciji hmoseksualnih brakova na Islandu, venčale su se premijerka Johana Sigurdardotir i spisateljica Jonina. Zakon je usvojen JEDNOGLASNO u islandskom parlamentu.

20. LAŽNA VEST. Finale "Farme" na Pinku je gledalo samo 20 gledalaca. Ostali su ima pametnija posla. Oni koji su živeli na "Farmi" po kazni će na njoj morati da ostanu još celu godinu. Broj 20 bi značio da je nacija u malo zdravijoj situaciji nego pre mesec dana.

Stanje nacije podlupom. LINK. Može da se objavi i kao kalendar za 2010. godinu. Drugu polovinu.

74000: U Nemačkoj godišnje umre 74000 ljudi od posledica prekomerne upotrebe alkohola. Svi znaju zašto. I, navijači, i njihove porodice, i država, i....

1: Novak Đoković, naš najbolji teniser, na Vinbldonu je, posle pobede nad Hjuitom, pocepao majicu. Samo jednu, onu koju je nosio. Tako se oslobodio napetosti. Nije cepao tuđu. Ni sudijinu, ni Hjuitovu, ni nekod od gledalaca. Samo svoju.

Trebalo je mnogo vremena da bi se servirala... LINK.

10: "Peščanik" slavi 10 godina. Počeo je sa Bertoldom Brehtom. Ako vam je dobro, onda ništa. A, nije dobro. Opet ništa. A, ništa je veliko.

Tamo gde mislite da nema ničega, nikne trava. Onda docrtate devojčicu, navijačicu. Ako vam se ne sviđa, ništa. Ne morate da brišete. LINK.

48: U Brakovini je održana 48. smotra malinara. Mnogo zabrinutih. Kiša je padala. Niko nije proglašen za pobednika. Po prvi put. 

Maline su crvene. Skulptura nije napravljena. LINK.

 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272