Brojevi dana - 4 kao najnovija verzija Androida i 250 evra besplatnih akcija

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 20 / 1322

Android 4 knjiga


Pročitajte više.

16 ili X6: Najnovija verzija CorelDRAW-a.

Danas je kompanija Corel Corporation predstavila CorelDRAW Graphics Suite X6, novu verziju poznatog softverskog rešenja za profesionalni grafički dizajn, ilustracije, prelom, uređivanje fotografija, web-grafiku i web dizajn.

LINK.

70: Verica Barać poslala Vladi 70 izveštaja.

Na adresu Vlade Srbije, zaključno sa prošlom godinom, Verica Barać je poslala više od 70 izveštaja, analiza, inicijativa i primedaba, pokušavajući da skrene pažnju na spregu vlasti i tajkuna. Do juna prošle godine iz Vlade je stiglo tek pet odgovora, ali se reakcija završila samo na tome, jer u međuvremenu nisu uradili ništa konkretno da bi sprečili korupciju na koju su upozoreni.


i


250: Vrednost besplatnih akcija

Besplatne akcije vredeće 250 do 300 evra kada se tokom aprila podele akcije Telekoma i tokom sledeće godine akcije EPS-a i novac iz Akcionarskog fonda. Građani će tako umesto 1.000 obećanih evra, moći da kažu da su od države dobili oko 250 evra.

4: Nova knjiga u knjižari


Najnoviji roman Džejmsa Patersona.

Pred povlačenje iz vašingtonske policije detektiv Aleks Kros zna da ne može odbiti novi slučaj. Prijatelju njegovog partnera Džona Sampsona podmetnuto je ubistvo i osuđen je na smrt. Ko su njegovi tužioci?

NARUČITE.

2 nije uvek dva nego uvek ostaje 1+1.

SLIKA.

Kada se dve partije koje nisu zajedno učestvovale na izborima udruže na lokalu, onda dobijamo rezultat iz matematiškog zadatka za predškolski uzrast:

Koliko je jedna jabuka plus jedna kruška?

U slučaju politike to je uvek dva nečega.

U slučaju dece koja tek uče o životu, ovo dvoje ne mogu da se saberu.


 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar