Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Enciklopedija matematičkih konstanti

Enciklopedija matematičkih konstanti

Popust cena: 1150 rsd

MAPLE 2018 matematika, vizuelizacija, modeliranje, simulacija

MAPLE 2018 matematika, vizuelizacija, modeliranje, simulacija

Popust cena: 1230 rsd

Brojevi dana i zašto se broj stanovnika Srbije smanjio za trećinu

1/3

U Srbiji se ne rađa dovoljno dece ni za prostu reprodukciju. Broj starijih od 65 biće triput veći, a onih od 80 će se utrostručiti. Namernih abortusa duplo više od porođaja. INSTAGRAM.

DEMOGRAFSKA slika u Srbiji deluje prilično sumorno, i bez nade da se u budućnosti popravi! Nivo rađanja je za čak 32 odsto manji od potreba proste reprodukcije stanovništva, a prosečna stopa pala je ispod evropske.

4


INSTAGRAM.

Saobraćajna gužva u Beogradu jutros je ponovo na Pančevačkom mostu u pravcu prema centru grada zbog radova koji su u toku, potvrđeno je S media portalu u "Pink" taksiju. "Dužina kolone je četiri kilometra", rekli su nam u GSP-u, a iz beogradske Uprave saobraćajne policije.

67.000.000

INSTAGRAM.

Yusuf Mehdi, šef marketing sektora  Microsoft – ove divizije za interaktivnu zabavu, izjavio je da je prodato preko 67 miliona Xbox 360 uređaja od 2005. godine kada se ova konzola prvi put pojavila na tržištu i da je to donelo kompaniji preko 56 milijardi dolara. IT BOX.

35000


INSTAGRAM.

Dejan O. (41), glavni analitičar u smederevskoj policiji, uhapšen je zbog sumnje da je od T. M. iz Ćuprije, kome se predstavio kao inspektor SBPOK-a, tražio 35.000 evra da bi njegovu firmu oslobodio kontrola.

  • Komentar: "Mito i korupcija su u Srbiji još u povoju. Šta je 35000 Evra? Sitnica. Koliko će tražiti kada budemo razvijeni? Prema tome, budite srećni što smo siromašni, pa nam i za mito treba malo."


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272