Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 1200 rsd

Digitalna fotografija - KOLORNA KNJIGA - Priručnik koji nedostaje - II IZDANJE

Digitalna fotografija - KOLORNA KNJIGA - Priručnik koji nedostaje - II IZDANJE

Popust cena: 2200 rsd

Canon predstavlja nove digitalne video kamere

Canon je najavio pokretanje nove serije 800K piksel digitalnih video kamera: serija MV800. Namenjene da privuku kupce koji traže jednostavnost i kvalitet, MV850i, MV830i, MV830 i MV800 kombinuju jednostavno rukovanje uređajem sa izuzetnim kvalitetom i optičkom preciznošću.

Novo dugme “Easy”, koje postavlja kameru u potpuni automatski režim, je uvedeno zbog korisnika koji traže neposredne i jednostavne rezultate. Svaku kameru karakteriše moćni optički zum: 22x (44x kombinovano) za MV850i i 20x za MV830i, MV830 i MV800. Svi modeli imaju Electronic Image Stabilisation (EIS), high-res true 16:9 široki ekran, funkcionalnost web kamere, Super Night (MV850i) režim i Night režim. Serije MV850i, MV830i i MV830 karakteriše i PictBridge za direktno štampanje na kompatibilnim foto štampačima bez računara.

Sve u vezi ovih digitalnih video kamera je dizajnirano da snimanje i reprodukciju učini “super” jednostavnim. Pored dugmeta “Easy” sa prelazak između potpuno automatizovanog i programskog režima, tu su i ostale tasterske kontrole za izvršavanje operacija samo jednom rukom. Kamere imaju ergonomski ovalni dizajn.

Da bi snimanje bilo što jednostavnije, eksterna namenska dugmad sada obuhvaju dugme “Night Mode”, dugme LCD Backlight za snimanje pri jakoj svetlosti i dugme Widescreen za prelazak između običnog 4:3 i widescreen 16:9 režima. Oslanjajući se na 70-godišnje iskustvo, Canon je opremio digitalne video kamere staklenim objektivima koji sadrže elemente za visok kontrast i oštriji footage. Da bi se sprečilo tzv. belo odsecanje (gubitak diferencijacije u beloj boji) koje se dešava kada se snima u uslovima jake svetlosti (na primer sneg), svaki model sadrži dupli filter neutralne gustine (ND). 

Serije MV850i, MV830i i MV830 imaju mogućnost izdvajanja kvalitetnih digitalnih nepokretnih slika za vreme snimanja video footage, Nepokretne slike se smeštaju kao JPEG slike direktno na MMC ili SD memorijsku karticu, koje se mogu koristititi i za čuvanje Motion JPEG filmova. U zavisnosti od kapaciteta kartice, na nju se može snimiti do 60 minuta Motion JPEG filma. Serije MV850i, MV830i i MV830 imaju 8MB DS karticu. Takođe, ovi modeli imaju USB 2.0 FS port. Svi modeli podržavaju PictBridge, što im omogućava štampanje direktno na kompatibilnom foto štampaču, bez potrebe za računarom.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272