Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

Canon prodao najviše višefunkcijskih štampača

Nezavisno istraživanje koje je sprovedeno od strane firme InfoSource utvrdilo je da je Canon Europe najbolja robna marka u čitavoj Evropi za područje crno-belih uređaja i uređaja u boji. Canon je u prvoj polovini 2007. imao tržišni udeo od 16%.



Ovo istraživanje je pokazalo da Canon ima 16-postotni tržišni udeo kao robna marka među crno-belim štampačima i skoro 17-postotnim udeo u segmentu uređaja u boji. Ovaj rezultat postavlja Canon daleko ispred bilo koje druge robne marke u obe kategorije. Canon je u prvoj polovini 2007. nastavio da proširuje svoju paletu višefunkcijskih štampača. Među njima je i njegov najnapredniji MFP nove generacije, model iRC5185i, kao i iR30xx serija, nova linija jednobojnih uređaja spremnih za štampanje namenjena malim i srednjim firmama kao i korporacijama.

Istraživanje je ukazalo i na snagu Canonove palete proizvoda. Canonov glavni uređaj u boji, iRC2880i, prodat je u više od 13.000 komada tokom prvih šest meseci 2007. godine. Canonovi crno-beli proizvodi doneli su mu titulu najbolje robne marke još od 1996. godine. Slična je dominacija Canon-a i u segmentu uređaja u boji, u kojem je osvojio prvo mesto devet puta u zadnjih jedanaest godina.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272