Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Principi lepog veb dizajna, prevod četvrtog izdanja

Principi lepog veb dizajna, prevod četvrtog izdanja

Popust cena: 2200 rsd

Naučite Angular 2

Naučite Angular 2

Popust cena: 1000 rsd

Ćaskanje sa posetiocima i praćenje statistika uživo

Statistika saobraćaja je veoma važna za održavanje i unapređivanje popularnosti vaše internet stranice. Većina alata za praćenje poseta i statistike saobraćaja su korisni, ali većina njih ne pruža mogućnost izveštavanja uživo.

Woopra je aplikacija za praćenje posetioca i analize saobraćaja, pogodna za sve stranica, nezavisno od njihovog broja poseta. Preporučuje se uglavnom za nadgledanje blogova i u realnom vremenu pruža izveštaje o svakom posetiocu. Stranica se neprestano nadgleda i detalji o aktivnosti posetioca mogu biti lako primećeni.

Grafičko okruženje programa je veoma „prijateljsko”, ali ono što je najvažnije je jasan prikaz statističkih podataka kroz grafikone i tabele. Analiza tih podataka odražava pravo značenje reči „u realnom vremenu” jer se i najmanje aktivnosti trenutno beleže.

Whoopra pruža mogućnost da korisnici i administrator stranice komuniciraju preko online chat-a. Njena implementacija je takođe jako jednostavna svodi se na kopiranje određenog koda unutar vaše stranice.

Za korišćenje ove aplikacije potrebni su Windows, Linux ili MacOS kao i JAVA 1.6 SE. Ukoliko želite da je testirate na svojoj internet stranici, možete je preuzeti ovde.

Izvor: Softpedia.com

Pripremio: Marko Kusurović

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272