Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

Corel dodaje video produkciju svojim softverima

Sony Media Software i Corel Corp. su objavili novo strateško partnerstvo usmereno na razvijanje digitalnih medija i produkcije. Ovo partnerstvo se na prvom mestu svodi na dodavanje mogućnosti video produkcije Corel liniji softvera za obradu digitalnih slika.

Programi ovih kompanija će kombinovati Sony dostignuća u uređivanju videa i multimedija sa Corel softverom za obradu digitalnih slika, što će korisnicima ponuditi video produkciju, uređivanje fotografija, upravljanje i pravljenje DVD kreacija – sve to u jednom paketu i po pristupačnim cenama.

Čelnici komapnija tvrde da su ovi proizvodi korisnički orijentisani, sa interfejsom koji je vrlo prepoznatljiv za Windows korisnike.

Sony-Corel partnerstvo je proizvelo dva nova paketa zasnovana na Windowsu: Visual Creation Studio i Visual Creation Studio Pro. Paketi će koristiti najnovije verzije Sony Vegas Movie Studio + DVD i Vegas Movie Studio + DVD Platinum Edition, gde će korisnici naći moćne medija alate koji PC transformišu u kompletan studio za medijsku produkciju.

Oba proizvoda će omogućiti korisnicima da uređuju kratke filmove, prave kompletne video snimke i autorske DVD-e koristeći jednostavan prevuci-i-spusti Windows interfejs. Paketi će takoće sadržati dva nova Corel softverska rešenja za uređivanje digitalnih slika – Corel Paint Pro X i Corel Photo Album 6, koji omogućavaju korisnicima da preuzimaju, organizuju, uređuju, razmenjuju i čuvaju svoje omiljene fotografije.

Softver Visual Creation Studio će kombinovati Sony Vegas Movie Studio + DVD sa Corel Photo Album 6 da bi se dobio najjednostavniji način upravljanja, uređivanja i razmene digitalnih fotografija i video snimaka. Namenjen naprednijim amaterima i poluprofesionalcima, Visual Creation Studio Pro će kombinovati Sony Vegas Movie Studio + DVD Platinum Edition, koji podržava sve od DV (digitalni video) do HDV (video visoke definicije), sa Corel Paint Shop Pro X da bi se korisnicima pružila moćna video produkcija i uređivanje fotografija.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272