Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Popust cena: 1200 rsd

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 1200 rsd

Da li je Slide bolji od Flickr-a? Prosudite sami!

Slide.com dobija sve više zasluženog poštovanja u sektoru deljenja fotografija, potukavši Flickr sa svojom unikatnom ponudom fotografjia među Kiwi korisnicima.

Slide je porastao za 228% od početak maja i kraja septembra ove godine, premašivši popularnost Flickr-a na Novom Zelandu. Slide omogućuje korisnicima da aplouduju slike sa socijalnih mreža, sajtova za deljenje fotografija i desktopa kako bi kreirali sopstvene slajdšouove sa zvukom, temama i efektima koje mogu da dele sa svojim prijateljima.

Flickr je pao na treće mesto na novom Zelandu sa 13.73% udela na tržištu, a PhotoBucket je zauzeo treće mesto sa 15%. Socijalne mreže se sve više interesuju za, sa 59.18% korisnika koji dolaze sa Facebook App vidžeta, a 21% sa Bebo-a.

Flickr i dalje interesuje korisnike, sa prosečnim korisnikom koji ostaje 9 minuta, 3 minuta duže nego Slide korisnici. Što se tiče korisnika na svetskom nivou, Flickr ima već 10 miliona registrovanih korisnika, i 27 miliona unikatnih posetilaca iz čitavog sveta. Sa druge strane, Slide vlada u svetu vidžeta i uspeo je da posluži preko 117 miliona vidžeta širom sveta od aprila 2007.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272