Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Dečak iz vode

Dečak iz vode

Divlje godine - Tom Waits

Divlje godine - Tom Waits

Danas počinje Exit ili Egzit 2011. ali objašnjen kroz knjige

Pregleda (30 dana / ukupno): 5 / 1610

- Veoma mi se dopada Novi Sad, toliko zelenila, prirode i nadasve lepih devojaka, kaže za Blic Džejms Jirgen iz Londona koji je u grad doputovao u sredu. Sa šest drugova se smestio u tri šatora u šumi gde će biti do kraja festivala.LINK.- Nisam imao prilike da obiđem grad, što planiram da uradim, ali dok sam dolazio u kamp, video sam mnogo lepih stvari. Jedva čekam početak festivala, jer svi izvođači koji nastupaju su odlični. Prvi put sam u ovoj zemlji i zaista mislim da je okej, ali mogu da kažem da sam nešto slično i očekivao - kaže dvadesetjednogodišnji Džejms.

Njegov drug Tom Holenstajn dodaje da će pred festival prvo da se zagreju na žurkama koje se organizuju na Oficircu.LINK.

- Već smo od drugih kampera čuli da je organizovan dobar provod i žurke na dva stejdža, videli smo da su tu i prodavnice sa svežim voćem i povrćem. Ne mogu da opišem koliko mi se žuri da dođem do famoznog Mejn stejdža o kome sam slušao od drugova koji su i pre dolazili. Nakon festivala idemo u Hrvatsku, a zatim nazad u London - kaže Holenstajn.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272