Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

IPv6 mreža

IPv6 mreža

Popust cena: 1760 rsd

Savremene komunikacione tehnologije i mreže

Savremene komunikacione tehnologije i mreže

Popust cena: 2200 rsd

Demonoid - Još jedan je otišao u legendu

U sledu događaja koji polako prelazi u trend, popularni BitTorrent sajt Demonoid, je prestao sa radom. Ponovo. 9 novembra 2007. godine, sajt je bio mračan, sa misteriozonom porukom koja je glasila, "perje je počelo da leti i naš stanodavac nas je isterao iz doma."

Ovo je tužan, tužan dan za sve korisnike torenata. Čekajte, isti tako tužan dan je bio 23. oktobra kada se "onaj odličan sajt" zatvorio. Ili prvi put kada je Demonoid napadnut (pre nekoliko godina), ili u junu ove godine, ili kada je server podivljao, ili kada im je ukinut kanadski pristup...

Bez želje da minimiziramo bol, ali mislim da je većina ljudi ovo očekivala. Jedini preostali javni torent sajt dovoljno nedodirljiv da radi ono što radi je The Pirate Bay. U zadnjih šest meseci, Demonoid, ISOHunt (i svi sajtovi /tracker-i koje je hostovao ISOHunt), OiNK, i Torrentspy su se ili zatvorili ili su obogaljeni u tolikoj meri da su sada potpuno beskorisni. Sve ovo se dešava skoro tri godine nakon što je prvi veliki torent sajt, Suprnova.org, zatvorio svoj avrata u decembru 2004. godine.

Možda bi trebal održati odgovarajuću memorijalnu službu. Zato tražimo da se 10. novembar 2007. godine proglasi za "BitTorrent Dan žalosti."

Posvećeno hrabrim lopovima koji su rizikovali svoje internet servise kako bismo mi mogli da gledamo Million Dollar Baby lošeg kvaliteta.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272