Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Digitalna fotografija - KOLORNA KNJIGA - Priručnik koji nedostaje - II IZDANJE

Digitalna fotografija - KOLORNA KNJIGA - Priručnik koji nedostaje - II IZDANJE

Popust cena: 2200 rsd

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 1200 rsd

Digitalna fotografija - RAW - Izašao je Bibble Pro verzija 4.9.8

Bibble Labs je pre otprilike mesec dana izdao najnoviju verziju svog softvera za obradu RAW fajlova, dodajući podršku za najnovije fotoaparate od Canon-a, Fujifilm-a, Nikon-a, Olympus-a i Panasonic-a. Takođe je uključena podrška za daljinsko upravljanje najnovijim Canonovim fotoaparatima i Fujifilm-ovim S5 Pro fotoaparatom. Nadgradnja je besplatna za vlasnike Bibble Pro-a 4 a novije licence će dobiti besplatnu nadgradnju na verziju 5 kada bude dostupna.

Izdanje za štampu:

  • Bibble Pro verzija 4.9.8 donosi nove funkcije i fotoaparate, uključujući punu podršku za Canon 1D Mark III i Fuji S5 Pro
  • Uključuje širu podršku za daljinsko upravljanje i procesiranje Fujifilm-ovog Wide Dynamic Range-a i Canon-ovih novih sRAW formata

Lake Travis, Austin, Tx (8 jun, 2007.)Bibble Labs, Inc. je objavio da je dostupna verzija 4.9.8 njihovog "Pro" i "Lite" programa za obradu RAW fotografija. Novi fotoaparati koji su dodati u novom izdanju uključuju Canon 1D Mark III, Fujifilm S5 Pro, Nikon D40x, Olympus E-510, E-410, i SP500 UZ i Panasonic FZ8. Ovo izdanje takođe uključuje podršku za daljinsko okidanje novih Canon fotoaparata (Windows Vista i Intel Mac) i Fuji S5 (Windows). Kao i prethodnih jedanaest većih i manjih izdanja, ovo najnovije ažuriranje je besplatno za sve vlasnike Bibble-a 4.

"Uzbuđeni smo što smo u ovoj najnovijoj verziji obezbedili kompletnu podršku za Canon-ov novi 1D Mark III", rekao je Eric Hyman, predsednik i CEO Bibble Labs-a. "Obezbeđujući podršku za RAW, sRAW i okidanje na daljinu na Mac i Windows računarima, mi smo osigurali da će vlasnici Mark III fotoaparata moći u potpunosti da iskoriste sve funkcije ovog izvanrednog novog fotoaparata. Sparujući impresivni 6400 ISO režim rada Mark III fotoaparata sa Noise Ninja tehnologijom otvara potpuno novi svet mogućnosti fotografisanja u lošim svetlosnim uslovima i uslovima postojećeg svetla, istovremeno dajući izvanredne rezultate u najkraćem vremenskom roku".

Ovo najnovije ažuriranje Bibble-a takođe dodaje podršku za Fujifilm-ovu unikatnu Wide Dynamic Range tehnologiju. "Fuji-jeva inovativna senzorska tehnologija je sposobna da uhvati izuzetno širok dinamički raspon. Sparujući to sa Bibble-ovom naprednom funkcijom Highlight Recovery i Fill Light alatima obezbeđuje da će vaša finalna fotografija sačuvati celokupan dinamički raspon koji se nalazi u Fuji-jevim RAW fajlovima". Ova verzija takođe podržava daljinsko okidanje sa Fuji-jevim SLR-ovima, pokazujući Bibble Lab's-ovu posvećenost obezbeđivanju najkompletnije moguće podrške.

Bibble Pro je najintuitivniji višeplatformski alat za obradu RAW fajlova koji danas postoji, koji uključuje robustnu podršku za najnovije fotoaparate i obezbeđuje najveći kvalitet slika sa funkcijama kao što je udaljeno okidanje, Noise Ninja tehnologija, Perfectly Clear automatska optimizacija slika i jedini u industriji RAW-Level plug-in interfejs. Bibble Pro plug-in za Adobe Photoshop podržava CS2, CS, i verziju 7 - nudi podršku za najnovije fotoaparate koji su inače nedostupni u starijim verzijama Photoshop-a. Bibble Pro ostaje najbrži RAW konverter na tržištu i ovo izdanje ubrzava konverziju na svim platformama.

Bibble je dostupan u "Pro" (129.95 dolara) i "Lite" (69.95 dolara) verzijama za Windows, Macintosh (PPC/Intel kao Universal Binary) i Linux. Posetite http://www.bibblelabs.com za još detalja i preuzimanje potpuno funkcionalne trial verzije koja može da se koriti 14 dana. Nove licence za Bibble će dobiti i besplatnu nadgradnju na Bibble 5, kada bude dostupan.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272