Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Aerial Photography and Videography Using Drones

Aerial Photography and Videography Using Drones

Digitalna fotografija - RAW - Izašao je Bibble Pro verzija 4.9.8

Pregleda (30 dana / ukupno): 4 / 1598

Bibble Labs je pre otprilike mesec dana izdao najnoviju verziju svog softvera za obradu RAW fajlova, dodajući podršku za najnovije fotoaparate od Canon-a, Fujifilm-a, Nikon-a, Olympus-a i Panasonic-a. Takođe je uključena podrška za daljinsko upravljanje najnovijim Canonovim fotoaparatima i Fujifilm-ovim S5 Pro fotoaparatom. Nadgradnja je besplatna za vlasnike Bibble Pro-a 4 a novije licence će dobiti besplatnu nadgradnju na verziju 5 kada bude dostupna.

Izdanje za štampu:

  • Bibble Pro verzija 4.9.8 donosi nove funkcije i fotoaparate, uključujući punu podršku za Canon 1D Mark III i Fuji S5 Pro
  • Uključuje širu podršku za daljinsko upravljanje i procesiranje Fujifilm-ovog Wide Dynamic Range-a i Canon-ovih novih sRAW formata

Lake Travis, Austin, Tx (8 jun, 2007.)Bibble Labs, Inc. je objavio da je dostupna verzija 4.9.8 njihovog "Pro" i "Lite" programa za obradu RAW fotografija. Novi fotoaparati koji su dodati u novom izdanju uključuju Canon 1D Mark III, Fujifilm S5 Pro, Nikon D40x, Olympus E-510, E-410, i SP500 UZ i Panasonic FZ8. Ovo izdanje takođe uključuje podršku za daljinsko okidanje novih Canon fotoaparata (Windows Vista i Intel Mac) i Fuji S5 (Windows). Kao i prethodnih jedanaest većih i manjih izdanja, ovo najnovije ažuriranje je besplatno za sve vlasnike Bibble-a 4.

"Uzbuđeni smo što smo u ovoj najnovijoj verziji obezbedili kompletnu podršku za Canon-ov novi 1D Mark III", rekao je Eric Hyman, predsednik i CEO Bibble Labs-a. "Obezbeđujući podršku za RAW, sRAW i okidanje na daljinu na Mac i Windows računarima, mi smo osigurali da će vlasnici Mark III fotoaparata moći u potpunosti da iskoriste sve funkcije ovog izvanrednog novog fotoaparata. Sparujući impresivni 6400 ISO režim rada Mark III fotoaparata sa Noise Ninja tehnologijom otvara potpuno novi svet mogućnosti fotografisanja u lošim svetlosnim uslovima i uslovima postojećeg svetla, istovremeno dajući izvanredne rezultate u najkraćem vremenskom roku".

Ovo najnovije ažuriranje Bibble-a takođe dodaje podršku za Fujifilm-ovu unikatnu Wide Dynamic Range tehnologiju. "Fuji-jeva inovativna senzorska tehnologija je sposobna da uhvati izuzetno širok dinamički raspon. Sparujući to sa Bibble-ovom naprednom funkcijom Highlight Recovery i Fill Light alatima obezbeđuje da će vaša finalna fotografija sačuvati celokupan dinamički raspon koji se nalazi u Fuji-jevim RAW fajlovima". Ova verzija takođe podržava daljinsko okidanje sa Fuji-jevim SLR-ovima, pokazujući Bibble Lab's-ovu posvećenost obezbeđivanju najkompletnije moguće podrške.

Bibble Pro je najintuitivniji višeplatformski alat za obradu RAW fajlova koji danas postoji, koji uključuje robustnu podršku za najnovije fotoaparate i obezbeđuje najveći kvalitet slika sa funkcijama kao što je udaljeno okidanje, Noise Ninja tehnologija, Perfectly Clear automatska optimizacija slika i jedini u industriji RAW-Level plug-in interfejs. Bibble Pro plug-in za Adobe Photoshop podržava CS2, CS, i verziju 7 - nudi podršku za najnovije fotoaparate koji su inače nedostupni u starijim verzijama Photoshop-a. Bibble Pro ostaje najbrži RAW konverter na tržištu i ovo izdanje ubrzava konverziju na svim platformama.

Bibble je dostupan u "Pro" (129.95 dolara) i "Lite" (69.95 dolara) verzijama za Windows, Macintosh (PPC/Intel kao Universal Binary) i Linux. Posetite http://www.bibblelabs.com za još detalja i preuzimanje potpuno funkcionalne trial verzije koja može da se koriti 14 dana. Nove licence za Bibble će dobiti i besplatnu nadgradnju na Bibble 5, kada bude dostupan.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272