Discovery Network kanali su došli i do mobilnih telefona

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 4 / 1105

Discovery Network je upravo objavio da će korisnici mobilnih telefona imati mogućnost da od sada uživaju u svojim omiljenim TV emisijama čak i kada su na putu. Velika prednost koju donose mobilni telefoni je odlična mobilnost i oni planiraju da svoje emisije učine dostupnim bilo gde i u bilo koje vreme za svoje gledaoce.

Postoji gomila obožavalaca TV emisija koje nudi Discovery Networks. Te emisije nisu samo informativne već su takođe i zabavne. Upravo ta izbalansiranost između zabave i nauke je ove emisije učinila toliko popularnim.

Na žalost, sada će biti emitovana samo dva kanala od mnogih delova Discovery Networksa na mobilnim telefonima. Animal Planet je jedan od najstarijih i takođe najcenjenijih izvora dokumentarnih filmova o životinjama. Njegov sadržaj će biti ponuđen na zahtev u formi od jednočasovne emisije nedeljno sastavljene od najinteresantnijih emisija na ovom kanalu. To uključuje i osvajače nagrada Meerkat Manor i Crocodile Hunter Diaries, dve najpopularnije emisije na Animal Planetu.

Drugi kanal koji će mreža ponuditi korisnicima mobilnih telefona je Discovery Turbo. Ovaj kanal donosi programe o automobilima, motorima, čamcima i avionima, i tehnologijama koje interesuje neke ljude. Kanal je nedavno pokrenut, ovog proleća, ali se već dokazao kao veoma uspešan.

Mobilna verzija Discovery Turbo-a će biti dostupna na zahtev i ažurirana svakog radnog dana. Biće upakovana u dvadesetominutne emisije gde će biti emitovani najinteresantniji delovi iz emisija kao što je The Garage i American Chopper.

Discovery Network će takođe uključiti i dešavanja iza kamere, atrakcije emisije, intervjue sa ekskluzivnim talentima i informacione vodiče, jer to su stvari za koje su obožavaoci zainteresovani. Mobilna verzija Animal Planet-a i Discovery Turbo-a će biti dostupna kao deo Sky Mobile paketa.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar