Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Discovery Network kanali su došli i do mobilnih telefona

Discovery Network je upravo objavio da će korisnici mobilnih telefona imati mogućnost da od sada uživaju u svojim omiljenim TV emisijama čak i kada su na putu. Velika prednost koju donose mobilni telefoni je odlična mobilnost i oni planiraju da svoje emisije učine dostupnim bilo gde i u bilo koje vreme za svoje gledaoce.

Postoji gomila obožavalaca TV emisija koje nudi Discovery Networks. Te emisije nisu samo informativne već su takođe i zabavne. Upravo ta izbalansiranost između zabave i nauke je ove emisije učinila toliko popularnim.

Na žalost, sada će biti emitovana samo dva kanala od mnogih delova Discovery Networksa na mobilnim telefonima. Animal Planet je jedan od najstarijih i takođe najcenjenijih izvora dokumentarnih filmova o životinjama. Njegov sadržaj će biti ponuđen na zahtev u formi od jednočasovne emisije nedeljno sastavljene od najinteresantnijih emisija na ovom kanalu. To uključuje i osvajače nagrada Meerkat Manor i Crocodile Hunter Diaries, dve najpopularnije emisije na Animal Planetu.

Drugi kanal koji će mreža ponuditi korisnicima mobilnih telefona je Discovery Turbo. Ovaj kanal donosi programe o automobilima, motorima, čamcima i avionima, i tehnologijama koje interesuje neke ljude. Kanal je nedavno pokrenut, ovog proleća, ali se već dokazao kao veoma uspešan.

Mobilna verzija Discovery Turbo-a će biti dostupna na zahtev i ažurirana svakog radnog dana. Biće upakovana u dvadesetominutne emisije gde će biti emitovani najinteresantniji delovi iz emisija kao što je The Garage i American Chopper.

Discovery Network će takođe uključiti i dešavanja iza kamere, atrakcije emisije, intervjue sa ekskluzivnim talentima i informacione vodiče, jer to su stvari za koje su obožavaoci zainteresovani. Mobilna verzija Animal Planet-a i Discovery Turbo-a će biti dostupna kao deo Sky Mobile paketa.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272