Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Dnevna doza satire - NJUZ.NET - Kako je Dedinje odsečeno od sveta

Dedinje, Dedinje, kad me vidiš


www.njuz.net

BEOGRAD, 6. februar 2012, (Njuz) – Meštani Dedinja, naselja nadomak centra Beograda, već treći dan zaredom su odsečeni od sveta, javlja dopisnik Njuza sa Dedinja.

Kada će biti bolje za vreme vanredne situacije, svi se pitaju


www.njuz.net

BEOGRAD, 6. februar 2012, (Njuz) – Većina građana Srbije izrazilo je razočaranje što im tokom novonastale vanredne situacije nevreme i ogromni snežni nanosi onemogućuju da izađu napolje i prošetaju se, pokazalo je najnovije istraživanje Stratedžik marketinga.

Kakvo mleko pijemo?



www.njuz.net

BEOGRAD, 18. maj 2011, (Njuz) – Kompanija „Imlek“ predstavila je danas svoj novi proizvod, Jogurt „Mega Fit“ sa minus pet odsto mlečne masti.

Kampanja koja je dala rezultate



www.njuz.net

BEOGRAD, 5. februar 2012, (Njuz) – Šest meseci od početka kampanje „Očistimo Dulića“, koja je intenzivno vođena u svim medijima, kao i na društvenim mrežama, pokazalo se da je ova kampanja dala odlične rezultate, navodi se u saopštenju Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja.

Nismo znali u čemu je fazon



www.njuz.net

BEOGRAD, 4. februar 2012, (Njuz) – Pesme Goge Sekulić zvuče bolje ako se puste unazad, utvrdila je slučajno Jovana Kovačević (22) iz Novog Beograda nakon što je sa prijateljicama iz dosade puštala domaće i strane pesme unazad na svom kompjuteru.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272