Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Osnove i primena Interneta

Osnove i primena Interneta

ECDL 5.0 - Modul 7: Internet i komunikacija

ECDL 5.0 - Modul 7: Internet i komunikacija

Dodaci za Firefox - Firefox Showcase

Pregleda (30 dana / ukupno): 4 / 1366

Firefox Showcase je odlična ekstenzija kako zbog njene upotrebljivosti tako i zbog toga što daje Firefoxu jedinu funkciju koju Internet Explorer 7 ima a "suvi" Firefox nema: sposobnost da prikaže umanjene prikaze svih otvorenih prozora i kartica.

Nakon što instalirate ekstenziju imaćete novi Showcase podmeni u View meniju. Odatle vi možete da izaberete da prikažete umanjene prikaze svih kartica u aktuelnom prozoru ili sve kartice u svim prozorima (sa druge strane, IE7 prikazuje samo umanjene prikaze kartica u određenom prozoru).Pored toga, možete da izaberete da prikažete ove umanjene prikaze stranica u novoj kartici ili u plutajućem prozoru.

Takođe dobijate nove opcije pod Sidebar podmenijem: mogućnost da birate da li želite da otvorite kartice iz aktuelnog prozora , ili iz svih prozora u Firefox Sidebar-u. Bez obzira kako izaberete da prikažete umanjene prikaze, kada ih prikažete, kliktanjem na bilo koji umanjeni prikaz bićete prebačeni na dati sajt.

Na određeni način ova ekstenzija je malo previše zakomplikovana. Slobodno možete da zaboravite na većinu opcija i koristite ovaj dodatak u njegovoj standardnoj konfiguraciji.

Ako se tokom surfovanja izgubite u gomilama kartica, Firefox Showcase će vam uštedeti mnogo živaca.

Adresa ekstenzije: addons.mozilla.org/firefox/1810

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272