Dosadno vam je? Befuddlr-ujte vaše fotografije

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 10 / 1182

 

Jedna od igara koje sam oduvek voleo da igram su slagalice od slika, gde dobijete sliku podeljenu na pomešane parčiće koje treba ponovo da složite u celinu. Često ove slagalice imaju samo jedno prazno mesto koje možete da upotrebite za pomeranje delova slagalice, nešto slično ovoj igri.

Novi web sajt po imenu Befuddlr, je skoro identičan datoj igri osim što ovde radite sa Flickr fotografijama! Ponuđeno vam je nekoliko različitih galerija fotografija među kojima možete da birate, od kojih su neke stvarno izazovne. Nakon što ste izabrali fotografiju sa kojom želite da se poigrate, trebaćete da je memorišete, a onda kliknite na dugme “Befuddle it!”. To će istog trenutka da pomeša delove fotografije i sada je na vama da pravilno poređate deliće u celinu.

Ova slagalice su malo lakše od pomenutih slagalica sa jednim praznim mestom pošto niste ograničeni na pomeranje komadića po jednom jedinom praznom polju, ali u svakom trenutku svi komadići moraju da ostanu u slici, što čini skoro nemogućim njihovo organizovanje. Ako ste zaboravili kako izgleda original u bilo kom trenutku možete da kliknete na link “View original on Flickr” koji se nalazi iznad slike kako biste videli sa čim ste počeli. Kada ste sve delove složili kako treba Befuddlr će vas obavestiti i reći će vam koliko vam je vremena trebalo da završite slagalicu.

Napomena: Ova  naizgled naivna zabava veoma brzo će vam potrošiti veći deo slobodnog vremena bez ikakvog upozorenja. Igrajte na sopstveni rizik!

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar