Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Dosadno vam je? Befuddlr-ujte vaše fotografije

 

Jedna od igara koje sam oduvek voleo da igram su slagalice od slika, gde dobijete sliku podeljenu na pomešane parčiće koje treba ponovo da složite u celinu. Često ove slagalice imaju samo jedno prazno mesto koje možete da upotrebite za pomeranje delova slagalice, nešto slično ovoj igri.

Novi web sajt po imenu Befuddlr, je skoro identičan datoj igri osim što ovde radite sa Flickr fotografijama! Ponuđeno vam je nekoliko različitih galerija fotografija među kojima možete da birate, od kojih su neke stvarno izazovne. Nakon što ste izabrali fotografiju sa kojom želite da se poigrate, trebaćete da je memorišete, a onda kliknite na dugme “Befuddle it!”. To će istog trenutka da pomeša delove fotografije i sada je na vama da pravilno poređate deliće u celinu.

Ova slagalice su malo lakše od pomenutih slagalica sa jednim praznim mestom pošto niste ograničeni na pomeranje komadića po jednom jedinom praznom polju, ali u svakom trenutku svi komadići moraju da ostanu u slici, što čini skoro nemogućim njihovo organizovanje. Ako ste zaboravili kako izgleda original u bilo kom trenutku možete da kliknete na link “View original on Flickr” koji se nalazi iznad slike kako biste videli sa čim ste počeli. Kada ste sve delove složili kako treba Befuddlr će vas obavestiti i reći će vam koliko vam je vremena trebalo da završite slagalicu.

Napomena: Ova  naizgled naivna zabava veoma brzo će vam potrošiti veći deo slobodnog vremena bez ikakvog upozorenja. Igrajte na sopstveni rizik!

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272