Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Društvene mreže budućnosti će biti zasnovane na elektronskoj pošti

Dok su trenutno velika imena u društvenim mrežama Facebook, Friendster i MySpace, društvene mreže budućnosti bi mogli da budu Yahoo! i Google. A mi sada ne govorimo o Google-ovoj OpenSocial platformi.

The New York Times-ov čovek Saul Hansel tvrdi da Yahoo! i Google rade na tome da donesu funkcije društvenih mreža u vaš nalog za poštu. Razmislite o ovoj ideji. Koja je prva stvar koja se desi kada se prijavite na Facebook? Servis skenira vaš e-mail adresar kako bi pronašao vaše prijatelje koji su već članovi Facebook-a. Postoji mnogo korisnih informacija u vašem inboxu. Zato ima smisla da kompanije koje vam obezbeđuju e-mail servise žele da nadgrade te podatke i daju vam još više razloga da provodite vreme na njihovom sajtu.

Yahoo! Radi na "Inbox 2.0," ili načinu da svoj inbox naprave društvenijim mestom za vas. Na primer, korisnici će moći da grade svoje profile tako da ako kliknete na ime osobe koja ja poslala e-mail, moći ćete da saznate još nešto o njima. Yahoo! takođe radi na tehnologiji koja će analizirati odnose između ljudi sa kojima razmenjujete poštu. Umesto da vaša elektronska pošta bude prikazana hronološki možda ćete moći da sortirate vašu elektronsku poštu na osnovu vašeg odnosa sa pošiljaocima.

Google-ovi planovi sa maglovitiji, ali Hansel javlja da se i kod njih definitivno nešto sprema.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272