Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Dugo očekivani BioShock je stigao

BioShock je igra koju veliki broj gejmera nestrpljivo čeka i koju većini zagriženih igrača ne treba posebno predstavljati. Ali izgleda da je iščekivanju došao kraj. BioShock je krenuo u pohod po svetskim prodavnicama. Na žalost, ako ne živite na području Severne Amerike moraćete da pričekate par dana da se ova igra pojavi i u našim krajevima.



Dok čekate celu igru, možete da se zamajavate sa demo verzijom BioShocka za PC platforme koja je sada dostupna za preuzimanje. Demo je težak čitavih 1.85 GB. Ako vam ovolika količina podataka ne predstavlja problem demo možete da skinete sa ovog linka. Trenutno su svi linkovi za preuzimanje demoa preopterećeni. Koliko dugo će trajati ovakva situacija niko ne zna.

Izdavanje demo verzije BioShocka su adekvatno propratila i dva najveća proizvođača grafičkih kartica. Nvidia je izbacila beta verziju drajvera, ForceWare 163.44. Ako želite da isprobate demo bez problema Nvidia preporučuje da instalirate ove drajvere. Drajvere za Nvidia grafičke kartice možete da preuzmete ovde. ATI je takođe izdao zakrpe za Windows XP i Vistu koje rešavaju moguće probleme u igri.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272