Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

E-TEN-ov prvi 3G Smartphone

E-TEN je objavio u vestima na svom web sajtu lansiranje svog prvog 3G smartphone-a u toku CeBIT internacionalnog trgovačkog skupa koji će se održati u Hanoveru, u Nemačkoj, od 15. do 21. marta. Po vestima, uređaj će biti lansiran u krajem 2007. godine pod E-TEN-ovim komercijalnim brendom Glofiish.

Prenosivi uređaj će biti predstavljen na javnoj demonstraciji i verovatno će ga pokretati Windows Mobile 6 Crossbow Professional operativni sistem koji će omogućiti korisniku prenosivog uređaja da upotrebi bogatije načine editovanja emailova i dokumenata i da ima koristi od još moćnijih mobilnih funkcija i poboljšanu upotrebljivosti operativnog sistema.

Spomenuti uređaj će takođe imati u svojoj specifikaciji WCDMA, GSM i HSPDA radija, WLAN Wi-Fi tehnologiju, ugrađene GPS mogućnosti, 400 MHz Samsung CPU i 128 MB ROM.

To je sve što je E-TEN rekao o svom prvom 3G omogućenom prenosivom uređaju tako da nemamo ideju kako će se zvati niti kako će telefon izgledati.

Ako idete na CeBIT da biste videli demonstraciju uživo takođe ćete imati priliku da bliže pogledate još dva teltfona iz reprezentativne Glofiish linije telefona, konkretno X500, njihov najtanji Pocket PC i M700 koji ima klizeću QWERTY tastaturu.

To je sve što može da se kaže o buduđem izdanju E-TEN 3G smartphone-a. Čak se ne spominje ni cena ni datum izdavanja.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272