Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Gotova rešenja - Elementi objektno orijentisanog softvera

Gotova rešenja - Elementi objektno orijentisanog softvera

Mastering Tableau

Mastering Tableau

E-trgovina 2008 ekskluziva: Klik Internet Marketing Servis

Servis pokreće kompanija MadNet, u čijem posedu je veliki broj interesantnih domaćih domena (kao što su npr. Download.co.yu, Email.co.yu), a između ostalog ova firma je i vlasnik postojećeg servisa za razmenu banera - Klik.co.yu, koji će uskoro doživeti značajna unapređenja…

Inače, oni sa malo dužim pamćenjem će se prisetiti da je Klik.co.yu bio prvi servis za posredovanje usluga online oglašavanja (mreža oglašavanja) u Srbiji, koji je bio operativan u periodu od 1999. g. do 2001. g. Nakon kraha berzanskog indeksa NASDAQ u SAD 2001. g., na istoj Web adresi pokrenut je servis razmene banera, koji je danas u kategoriji najjačih servisa ovog tipa u Srbiji.

Detalje o servisu online oglašavanja Klik Internet Marketing Servis saznaćete na E-trgovini (ili posle konferencije), a u ovom momentu može se raći da će ovaj servis objediniti različite sisteme online oglašavanja, koji uključuju i tzv. display oglašavanje (prikaz animiranih banera), i PPC oglašavanje (kontekstualno oglašavanje).

Obzirom da se pripreme za ovaj servis odvijaju u poslenje dve godine, a kompanija Madison je ozbiljan privredni subjekat iz IKT (ICT) industrije u Srbiji, za očekivati je da će ovaj servis ući u kategoriju relevantnih posrednika usluga online oglašavanja u Srbiji (kao što su u poslednje vreme Google, Httpool i Etarget).

Izvor: Dragan Varagić - WebLog

 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272