Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

EA izdaje The Sims Bowling za mobilne telefone

EA donosi još jednu privlačnu igru u The Sims seriji. Ovaj put govorimo o igri kuglanja koja donosi sve poznate karaktere originalne PC igre koja se u prošlosti pokazala kao veliki uspeh.

Sims Bowling se sama po sebi značajno razlikuje od onoga što smo mi navikli od igara iz ove serije. Razlika je to da se ovoga puta manje radi o socijalizaciji a više je stavljen naglasak na samo kuglanje.

Ipak, igrač ima opciju da izabere i podesi lični Sim kao što može i u originalnoj igri. Nakon toga, može da ga povede u kuglanu i da mu pomogne da tamo postane popularniji igrač. Što veću popularnost Sim dobije, teže je napredovati u igri pošto se povećavaju i teškoće.

Igra može da se igra u tri režima: Classic, Spare-O-Thon i Strike-O-Thon. Sims Bowling ima nekoliko karakteristika koje će joj najerovatnije omogućiti da postane veoma popularna igrica za mobilne telefone. Pre svega EA je vredno radio da bi grafički izgled bio odličan na ekranima mobilnih telefona kao što je na PC-jima. Sims je visoko izražajan i trudi se da iskustvo kuglanja učini realističnim i šarenim.

Jedan aspekt koji jedni cene a drugi ga smatraju manom je da igra ima samo jedno kontrolno dugme. To možda ukazuje na lako rukovanje ali može predstavlja ograničenje za one koji su navikli da koriste veliki broj tastera na tastaturi dok igraju igricu na mobilnom telefonu.

Sims Bowling igrica za mobilne telefone je sada dostupna za preuzimanje od svih velikih operatera u Evropi a uskoro će izaći i na SevernoAmeričkom tržištu. Igra radi na velikom broju uređaja i dostupna je kod svih glavnih telekomunikacionih operatera kao što su O2, Orange, T-Mobile i Vodafone.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272