Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ETARGET – Vaša reklama na preko 50 srpskih portala

Tajna uspeha je u posećenosti (a zašto bi trebalo to da Vas zanima)

Zamisliti novu atraktivnu prodavnicu čiji prag niko ne prekorači. Ili obnovljeni deo prodavnice, u koju niko ne uđe. Mnogo srprskih firmi ovako investira u sopstveni web sajt - zaboravi da na njega dovede posetioce.

Prema najnovijim istraživanjima upravo informacije sa web sajtova firmi spadaju u odlučujuće trenutke kod kupovine proizvoda, odnosno usluga. Istina, niko ne želi da troši pare na skupe kampanje, koje neće doneti nikakve rezultate. Proverenim načinom, kako firme dovode posetioce na svoj sajt je reklama ETARGET. Oglasi firmi će se prikazati na www.24sata.co.yu, www.pressonline.co.yu i ostalih 50-ak srpskih portala. Oglasi firme se prikazuju besplatno a plaća se tek kada neko klikne na oglas i na taj način poseti sajt.

Sada imate i razlog više. Reklamu ETARGET možete isprobati bez obaveza. Kod prve minimalne uplate od 2500 dinara, ETARGET Vam daje bonus za daljih 2500 dinara. Pročitajte više o ETARGETU i registrujte se već danas. Akcija treje do 10. februara.

Znamo šta radi Vaša konkurencija

Svake godine Vaša konkurencija proda proizvode za stotine hiljada dinara, zato što zna kako da stekne potrošače na internetu. Tajna uspešne prodaje jeste dovesti potrošača na web sajt.

http://www.etarget.co.yu/2008akcia.php

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272