Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Facebook pokreće konkurenciju iTunes-u?

All Facebook je objavio da se Facebook sprema da pokrene servis za preuzimanje muzike. Preporučujemo vam da ovu informaciju primite sa velikom dozom sumnje, pošto dolazi od anonimnog izvora, čak i ako AF-ov Nick O'Neill opisuje izvor kao "ekstremno pouzdan."

Iako smo malo nepoverljivi u vezi informacije da će sajt socijalne mreže da zastrani tako daleko da pokrene prodavnicu muzike, mi smo nekako več navikli da nas webzasnovane kompanije iznenađuju svojim potezima. Pre nekoliko godina ko bi pomislio da će kompanija najveće mašine za pretraživanje, Google, pokrenuti e-mail servis, ili onlajn kancelarijski paket?

I svakako će biti interesantnije (ako je istina) gledati kako nastaje prodavnica muzike od sajta socijalnih mreža umesto da pratimo kako postojćee prodavnice muzike pokušavaju da dodaju socijalne funkcije. Tu će biti mnogo mogućnosti za prijatelje da dele međusobno umetnike, pesme, i druge informacije. Takva komunikacija razvija osećaj zajednice i pozitivno utiče na preuzimanje muzike.

Prema O'Neill-u, Facebook trenutno traži direktora koji će voditi muzičku jedinicu i proučava sporazume sa muzičkim kompanijama.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272