Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

FCC odobrio Sanyo SCP 7050

Federal Communication Commission je odobrila Sanyo-v SCP 7050 mobilni telefon, koji predstavlja ReadyLink telefon koji će se pojaviti u (nadamo se) skoroj budućnosti. Telefon izgleda kao da je izašao iz naučnofantastičnog romana i ako će Sanyo da zadrži ovaj dizajn dok uređaj stigne na tržište mobilnih telefona, verujem da će biti puno Star Trek obožavaoca koji će dati sve da ovu lepoticu od telefona odnesu kući.

Bez obzira na dobru naviku da svaku funkciju na telefonima koji dolaze učine dostupnom za detaljniji pregled i odobrenje za izlazak na tržište mobilnih telefona, FCC nije objavio mnogo detalja koji se odnose na SCP 7050 telefon. To znači da i dalje veoma malo znamo o njemu i da moramo da se zadovoljimo onim što imamo.

Telefon ima integrisan GPS navigacioni sistem, veliku eksternu antenu, spikerfon, 1xRTT podatke, monohromatski eksterni ekran i ako je ovo nadgradnja verzije SCP 7000 Sanyo mobilnog telefona, onda takođe ima i ReadyLink Push-To-Talk funkciju. Ako se ispostavi da je to istina, onda možete da očekujete da će ga lansirati Sprint.

Ako se ostvari svako govorkanje koje kruži Internetom onda postoji velika verovatnoća da ćemo u skoroj budućnosti biti svedoci masivne migracije obožavaoca Star Treka ka Push-To-Talk mrežama po izboru.

Još uvek ne postoje informacije o datumu lansiranja ili o ceni koju će imati ovaj telefon, još gore, ne postoji čak ni jedna slika uživo. Nadamo se da će uskoro isplivati još detalja, i kada se pojave, uveravam vas da ću vas obavestiti.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272