Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

Fedora Games - Fedora 8, ali sa jako mnogo igara

Kao i OS X, o Linuxu se ne razmišlja kao o operativnom sistemu za hard core igrače. Naravno, vi možete da upotrebite WINE i CrossOver za pokretanje i igranje Windows igara na Linuxu. Ali ako vam nije potreban BioShock da biste uživali u igrama, postoji na hiljade besplatnih igara dostupnih za Linux.

Fedora Games je novi LiveDVD zasnovan na Fedora-i 8, koja je izdata prošle nedelje. Ovaj DVd je prepun igara. Mnogo, jako mnogo igara. Tu su igre sa kartama, simulatori letenja, strateške igre, arkadne igre, slagalice, i još mnogo toga.

Dok su većina Linux igara klonovi popularnih Windows igara sa pametno smišljenim naslovima kao što je Freeciv (klon Civilization-a) i OpenArena (paket otvorenog koda za Quake III Arena), postoji i nekoliko kvalitetnih originalnih igara kao što su The Battle for Wesnoth i Tremulous.

Da biste pokrenuli Fedora Games, treba samo da preuzmete disk imidž i snimite ga na DVD. Zatim možete da butujete PC sa DVD i počnete odmah da igrate igre, a možete i da instalirate Fedora Games na vaš hard drajv.

Adresa: http://spins.fedoraproject.org

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272