Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Firefox dodatak - Google Maps u panelu sa strane

Mini Map Sidebar je najverovatnije najbolja ekstenzija za Firefox koja je do sada napravljena. Mini Map Sidebar je dodatak za informacije o mapama i geografskim lokacijama. Jednostavni interfejs ove ekstenzije krije mnogo moćnih funkcija koje vam mogu pomoći da lako pronađete lokacije direktno iz vašeg pretraživača.

Panel se desne strane koji instalira ova ekstenzija vam omogućava da prevlačite i puštate adrese sa aktuelno otvorenih web stranica, pretražujete mape, dobijate geografske širine i dužine, ugrađujete mape ili šaljete linkove putem e-maila. Takođe omogućuje lako prebacivanje sa Google Maps na Yahoo Maps, Windows Live Local ili Google Earth. Uvek vam je pri ruci lista zadnje otvaranih adresa, tako da možete da se vratite na prethodne adrese pomoću samo jednog klika ili ih selektujete ako vam treba direkcija.

Ova ekstenzija takođe dodaje dve opcije u kontekstni meni koje vam omogućuju da otvorite izabranu adresu u panelu u novoj kartici.

Druga odlična funkcija: geo otkrivajte (ako stranica ima geotagove, vi možete da vidite njenu lokaciju - na primer: neke Flickr fotografije), pregledajte KML fajlove pre nego što ih otvorite u Google Earth-u, ili pronađite mesta opisana u Platial i Tagzania.

Sve u svemu, ova ekstenzija je veoma korisna ako treba da mapirate mnogo mesta, a otvaranje Google Maps u novoj kartici oduzima mnogo vremena.

Adresa: Mini Map Sidebar

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272