Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 1200 rsd

Digitalna fotografija - KOLORNA KNJIGA - Priručnik koji nedostaje - II IZDANJE

Digitalna fotografija - KOLORNA KNJIGA - Priručnik koji nedostaje - II IZDANJE

Popust cena: 2200 rsd

Flickr dobija Picnik-ove funkcije editovanja

 

Svakako da je Flickr odlično mesto za pronalaženje i deljenje slika. Ali zar ne bi bilo lepo kada bismo mogli da editujemo slike onlajn na Flickr-u? Sada vi to možete. U redu, to možete da radite već duže vremena, koristeći onlajn alate za editovanje kao što su Picnik i SnipShot. Ali sada su Flickr i Picnik dodali "edit photo" dugme što dodatno olakšava celokupan proces editovanja slika.

Prvo smo u oktobru čuli da je Flickr ušao u partnerstvo sa Picnik-om. U to vreme, očekivali smo da će se sve svesti na dodavanje "edit with Picnik" dugmeta svakoj fotografiji koje će vam omogućiti da editujete fotografije na Picnik-ovom sajtu. Ali servis koji je sada pokrenut je mnogo bolji od toga. Vi sada možete da pristupite moćnom Picnik-ovom interfejsu za editovanje slika bez napuštanja Flickr-a!

To znači da sada možete da opsecate slike, menjate im veličinu, podešavate im ekspoziciju, menjate im boju i druge aspekte pomoću samo nekoliko klika sa mišem. Takođe možete da primenjujete efekte kao što su konvertovanje slike u boji u crno bele. Ako imate Picnik Premium nalog, vi možete da pristupite nekim dodatnim efektima kao što je Infrared, Night Vision, Tint i Invert.

Da biste editovali fotografiju, treba da se ulogujete na svoj nalog i selektujete sliku koju ste aploudovali. Trebalo bi da vidite "edit photo" dugme u liniji alatki iznad fotografije. Izgleda da za sada nema mogućnosti za editovanje fotografija drugih korisnika.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272