Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Fotografisanje portreta

Fotografisanje portreta

Digitalna fotografija 3

Digitalna fotografija 3

FotoFlexer je dodao još naprednih funkcija

Pregleda (30 dana / ukupno): 5 / 1506

FotoFlexer, je servis za onlajn editovanje fotografija koji se ističe u odnosu na ostale servise iste namene. Jedan od razloga zbog kojih nam se on toliko sviđa je to što poseduje nekoliko naprednih funkcija koje se mogu porediti sa onima koje ćete naći u profesionalnim programima kao što su Photoshop ili Paint.NET. Tu pre svega spada upotreba neograničenog broja slojeva. Oni su takođe implementirali prečice koje se standardno koriste u većini današnjih desktop programa, kao što je Ctrl+Z prečica za poništavanje zadnje akcije.

Izgleda da se FotoFlexer naoštrio da postane još konkurentniji na tržištu kako onlajn, tako i oflajn programa za obradu slika, tako što je ubacio nekoliko profesionalnih alata za obradu slika i to potpuno besplatno. Novi servis se zove FotoFlexer Pro i mislim da će biti impresionirani onim što ima da ponudi.

Evo nekoliko naprednih funkcija koje ćete naći u njemu:

  • Krive i editovanje slika u visokoj rezoluciji (podešavanje boja, kontrasta, i ekspozicije)
  • Pametne makaze za isecanje objekata sa pozadine (slično alatki Magnetic Lasso u Photoshop-u)
  • Snimanje parametara (slično Photoshopovim radnim parametrima)
  • Kolorni efekti (kao filteri u Photoshopu) - nude prilično veliki izbor različitih efekata uključujući blueprint, neon, grayscale, invert, painting, cartoon, i još mnogo drugih.

Iako FotoFlexer Pro ne nudi dovoljno da bi mogao da zameni Photoshop, on donosi dovoljno novina da bi lako mogao da postane najmoćniji servis za onlajn editovanje fotografija.

Ali mi i dalje više volimo Picnik jer smatramo da je njegov interfejs lakši za korišćenje i intuitivniji nego FotoFlexer-ov. Ali velika mana Picnik-a je u tome što njihov premium servis košta 24.95 dolara godišnje, dok je FotoFlexer potpuno besplatan.

Bez obzira da li izaberete Picnik, FotoFlexer, ili neki treći servis za editovanje fotografija, morate da priznate da sada postoji stvarno širok izbor servisa za onlajn obradu fotografija.

Napomena: Izgleda da FotoFlexer ima problema ako ga koristite kroz Operu, zato vam predlažemo da koristite ovaj servis preko Internet Explorera ili Firefox-a.

Izvor: Mashable

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272