Fuser - Primajte sav vaš mail na jedno mesto

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 13 / 1027

Provera više e-mail naloga je životna činjenica za veliki broj korisnika. Ulogujte se na Yahoo nalog, zatim se prebacite na Gmail, a onda ste već na putu za Facebook. Fuser može malo da olakša život ovim korisnicima.

Sa Fuser-om korisnici mogu da proveravaju više a-mail naloga i socijalnih mreža sa jednog jedinog mesta i sa jednog interfejsa. Email-ovi mogu da se uvlače, čitaju i odgovaraju iz popularnih email aplikacija kao što su Gmail, Yahoo, AOL, Hotmail i SquirrelMail kao i sa POP i IMAP email-ova i takvih socijalnih mreža kao što je MySpace i Facebook, i sve to samo sa jednim logovanjem.

Ne postoji ograničenje u broju email-ova i socijalnih mreža koje možete da vežete za Fuser. Svi email-ovi mogu da se šalju u jedan inbox, ili aplikacije mogu tako da se podese da dolazeći e-mail-ovi mogu bolje da se organizuju kroz direktorijume.

Što se tiče bezbednosti, Fuser ne skladišti nijednu vašu e-mail poruku. On ih samo prikazuje. To znači da ako izbrišete email sa vašeg redovnog e-mail naloga, on je izbrisan i iz Fuser-a. Sve informacije se skladište u šifriranim bazama podataka, uključujući lozinke, korisnička imena i informacije koje se prenose.

Fuser nudi odličan način za efikasnije rukovanje i upravljanje e-mail-om, i može da vam uštedi mnogo vremena koje biste inače potrošili na prebacivanju sa jednog naloga na drugi.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar