Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Fuser - Primajte sav vaš mail na jedno mesto

Provera više e-mail naloga je životna činjenica za veliki broj korisnika. Ulogujte se na Yahoo nalog, zatim se prebacite na Gmail, a onda ste već na putu za Facebook. Fuser može malo da olakša život ovim korisnicima.

Sa Fuser-om korisnici mogu da proveravaju više a-mail naloga i socijalnih mreža sa jednog jedinog mesta i sa jednog interfejsa. Email-ovi mogu da se uvlače, čitaju i odgovaraju iz popularnih email aplikacija kao što su Gmail, Yahoo, AOL, Hotmail i SquirrelMail kao i sa POP i IMAP email-ova i takvih socijalnih mreža kao što je MySpace i Facebook, i sve to samo sa jednim logovanjem.

Ne postoji ograničenje u broju email-ova i socijalnih mreža koje možete da vežete za Fuser. Svi email-ovi mogu da se šalju u jedan inbox, ili aplikacije mogu tako da se podese da dolazeći e-mail-ovi mogu bolje da se organizuju kroz direktorijume.

Što se tiče bezbednosti, Fuser ne skladišti nijednu vašu e-mail poruku. On ih samo prikazuje. To znači da ako izbrišete email sa vašeg redovnog e-mail naloga, on je izbrisan i iz Fuser-a. Sve informacije se skladište u šifriranim bazama podataka, uključujući lozinke, korisnička imena i informacije koje se prenose.

Fuser nudi odličan način za efikasnije rukovanje i upravljanje e-mail-om, i može da vam uštedi mnogo vremena koje biste inače potrošili na prebacivanju sa jednog naloga na drugi.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272