Gigabyte planira da lansira GSmart i+

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 2 / 1185

The GSmart i+Gigabyte, koji je odgovoran za dizajniranje i proizvodnju mobilnih telefona i ručnih uređaja, koji je proizveo prvi Windows Mobile PPC telefon na svetu sa Direct Push Technology i ugrađenim analognim TV-om, sada planira da izda nekoliko novih uređaja.

Ti uređaji uključuju GSmart t600 i q60 koji će biti predstavljeni na CeBIT-u i Gigabyte GSmart i+ čije je lansiranje planirano za ovaj mesec i koji dolazi u glatkom kućištu koje podseća na klavir.

On bolje izglede nego većina uređaja ove vrste, ali kada dođe do funkcija, GSmart i+ je generalno nova i ažurirana verzija GSmart-a i koji je izdat prošle godine.

Dok je većina očekivala da će se pojaviti sa novim Windows Mobile 6 operativnim sistemom, izgleda da većina proizvođača i dalje radije uključuje prethodnu verziju, Windows Mobile 5.

Funkcije telefona uključuju tri-band 900/1800/1900 i EDGE podršku, 192 MB ROM, Bluetooth sa A2DP podrškom i WiFi za povezivanje.

Opremljen je Intel PXA272 procesorom koji se pokreće na 416 Mhz, ekranom od 2.4 inča sa rezolucijom od 240 x 320 piksela, kamerom od 2.1 megapiksela i slotom za MicroSD karticu za obezbeđivanje većeg prostora za skladištenje za različite vrste fajlova, u slučaju da je korisniku potrebno.

Ostale funkcije uključuju FM Radio i rečnike. GSmart i+ je veličine 106.2 x 53 x 19,5 mm i težine 130 grama. Sada treba samo da sačekamo njegovo zvanično puštanje u prodaju, koje bi trebalo da bude ovog meseca. O ceni telefona još nema nikakvih informacija.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar