Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Gigabyte planira da lansira GSmart i+

Gigabyte, koji je odgovoran za dizajniranje i proizvodnju mobilnih telefona i ručnih uređaja, koji je proizveo prvi Windows Mobile PPC telefon na svetu sa Direct Push Technology i ugrađenim analognim TV-om, sada planira da izda nekoliko novih uređaja.

Ti uređaji uključuju GSmart t600 i q60 koji će biti predstavljeni na CeBIT-u i Gigabyte GSmart i+ čije je lansiranje planirano za ovaj mesec i koji dolazi u glatkom kućištu koje podseća na klavir.

On bolje izglede nego većina uređaja ove vrste, ali kada dođe do funkcija, GSmart i+ je generalno nova i ažurirana verzija GSmart-a i koji je izdat prošle godine.

Dok je većina očekivala da će se pojaviti sa novim Windows Mobile 6 operativnim sistemom, izgleda da većina proizvođača i dalje radije uključuje prethodnu verziju, Windows Mobile 5.

Funkcije telefona uključuju tri-band 900/1800/1900 i EDGE podršku, 192 MB ROM, Bluetooth sa A2DP podrškom i WiFi za povezivanje.

Opremljen je Intel PXA272 procesorom koji se pokreće na 416 Mhz, ekranom od 2.4 inča sa rezolucijom od 240 x 320 piksela, kamerom od 2.1 megapiksela i slotom za MicroSD karticu za obezbeđivanje većeg prostora za skladištenje za različite vrste fajlova, u slučaju da je korisniku potrebno.

Ostale funkcije uključuju FM Radio i rečnike. GSmart i+ je veličine 106.2 x 53 x 19,5 mm i težine 130 grama. Sada treba samo da sačekamo njegovo zvanično puštanje u prodaju, koje bi trebalo da bude ovog meseca. O ceni telefona još nema nikakvih informacija.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272