Gledajte kroz Web Microsoft-ovim očima

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 4 / 1365

Bićete u mogućnosti da gledate kroz web koristeći Microsoft-ove oči putem nove ponude Microsoft Hardware Group-e. Microsoft LifeCam VX-3000 Pack i Microsoft Mobility Pack su dizajnirani za postavljanje novog standarda za kvalitet Internet komunikacija. LifeCam paket ima dve LifeCam VX-3000 desktop kamere dok Mobility paket sadrži LifeCam NX-6000 notebook web kameru i Wireless Notebook Laser Mouse 6000. Microsoft-ova vizija je da će sparivanje omogućiti superiorno iskustvo digitalne komunikacije.

“Svaki dan, ljudi uviđaju kako je zabavno i lako ostati povezan sa svojim prijateljima i porodicom pomoću LifeCams” rekao je Michael Cowan, upravnik marketinga proizvoda za Microsoft Hardware. “Naše kamere olakšavaju da ostanete u vezi preko interneta, i donose najbolju kombinaciju hardvera i softvera kroz integraciju sa Windows Live Messenger-om. Ova nova pakovanja obezbeđuju jednostavna rešenja komunikacije za one koji traže da ostanu u kontaktu dok su u kući, kancelariji ili na putu”.

I LifeCam VX-3000 Pack i Mobility Pack će biti dostupni u aprilu 2007. godine. Finalna cena dva paketa može da varira ali je kompanija iz Redmonda utvrdila da će LifeCam VX-3000 koštati 79,95 dolara dok će Mobility Pack koštat 119,95 dolara.

“Teško je ostati u kontaktu sa rodbinom i prijateljima dok ste razdvojeni, ali to ne mora da bude alučaj ako imate LifeCam VX-3000 Pack. On uključuje dve desktop web kamere, tako da korisnici mogu da zadrže jednu i da drugu daju prijatelju ili članu porodice da bi se videli, čuli i delili životna iskustva preko Interneta” informiše Microsoft.

Mobility Pack je namenjen korisnicima koji su uvek u pokretu. Kompanija iz Redmonda je dizajnirala ovo pakovanje tako da se neprimetno stopi sa svakim notebookom.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar