Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Gledajte kroz Web Microsoft-ovim očima

Bićete u mogućnosti da gledate kroz web koristeći Microsoft-ove oči putem nove ponude Microsoft Hardware Group-e. Microsoft LifeCam VX-3000 Pack i Microsoft Mobility Pack su dizajnirani za postavljanje novog standarda za kvalitet Internet komunikacija. LifeCam paket ima dve LifeCam VX-3000 desktop kamere dok Mobility paket sadrži LifeCam NX-6000 notebook web kameru i Wireless Notebook Laser Mouse 6000. Microsoft-ova vizija je da će sparivanje omogućiti superiorno iskustvo digitalne komunikacije.

“Svaki dan, ljudi uviđaju kako je zabavno i lako ostati povezan sa svojim prijateljima i porodicom pomoću LifeCams” rekao je Michael Cowan, upravnik marketinga proizvoda za Microsoft Hardware. “Naše kamere olakšavaju da ostanete u vezi preko interneta, i donose najbolju kombinaciju hardvera i softvera kroz integraciju sa Windows Live Messenger-om. Ova nova pakovanja obezbeđuju jednostavna rešenja komunikacije za one koji traže da ostanu u kontaktu dok su u kući, kancelariji ili na putu”.

I LifeCam VX-3000 Pack i Mobility Pack će biti dostupni u aprilu 2007. godine. Finalna cena dva paketa može da varira ali je kompanija iz Redmonda utvrdila da će LifeCam VX-3000 koštati 79,95 dolara dok će Mobility Pack koštat 119,95 dolara.

“Teško je ostati u kontaktu sa rodbinom i prijateljima dok ste razdvojeni, ali to ne mora da bude alučaj ako imate LifeCam VX-3000 Pack. On uključuje dve desktop web kamere, tako da korisnici mogu da zadrže jednu i da drugu daju prijatelju ili članu porodice da bi se videli, čuli i delili životna iskustva preko Interneta” informiše Microsoft.

Mobility Pack je namenjen korisnicima koji su uvek u pokretu. Kompanija iz Redmonda je dizajnirala ovo pakovanje tako da se neprimetno stopi sa svakim notebookom.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272