Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Gmail konačno dostupan svima

Gmail je dobro poznato rešenje kompanije Google, kreirano sa ciljem revolucionarnog poboljšanja kvaliteta e-mail servisa zasnovanih na Webu, koje nudi zaista moćne funkcije za blokiranje spam-a i neželjenih poruka. Do ovog trenutka, Gmail se pokazao izuzetno efikasnim u blokiranju spam poruka, jer svojim korisnicima nudi poseban Spam folder, u koji se automatski preusmeravaju sve neželjene poruke elektronske pošte. Kompanija Google se od samog početka trudila da ovaj servis periodično ažurira i osvežava, dodajući mu nove funkcije i čineći ga sve snažnijim. Tako je, pre negkog vremena, ovaj pretraživački gigant implementirao Google Talk direktno u interfejs Gmail-a, omogućavajući njegovim korisnicima da sa svojim prijateljima i rodbinom ćaskaju uz pomoć ovog, na Webu zanovanog chat klijenta.

Nedavno je Google uveo još jednu sjajnu funkciju, koja je u stanju da Gmail pretvori u pravog POP3 klijenta, čime stičete mogućnost konfiguracije do pet POP3 naloga, sa kojih će sve pristigle poruke biti automatski preusmeravane ka Gmail-ovom inbox sandučetu. Mada je pristup Gmail servisu bio moguć samo po pozivu, on je ipak uspeo da postane jedno od najpopularnijih e-mail rešenja na Internetu. Kompanija je, naime, svakom registrovanom korisniku ponudila po 100 pozivnica i preko 2 GB besplatnog skladišnog prostora.

Konačno, pre para dana, Google je objavio dugo očekivanu vest: Gmail je od sada dostupan svima, što znači da više nije neophodno da od svojih prijatelja čekate poziv kako biste se registrovali za korišćenje ovog servisa. Mada je, ruku na srce, ovaj servis i do sada bio dostupan većini zainteresovanih, zahvaljujući velikom broju podeljenih pozivnica, pomenuta novina je veoma značajna, zbog toga što sada možete, bez ikakvih ograničenja, kreirati proizvoljan broj Gmail naloga. Google je, takođe, ažurirao i dokumentaciju svog web-mail servisa, posebno ističući kako je on sada besplatan za sve.

“Gmail je besplatan webmail servis kompanije Google. On svojim korisnicima nudi proverenu Google tehnologiju pretraživanja i preko 2600 megabajta skladišnog prostora (koji se, iz dana u dan, dodatno povećava). Na Gmail-ovim serverima možete zauvek sačuvati važne e-mail poruke, fajlove i fotografije, pretraživati ih radi brzog i lakog pronalaženja stavki koje su vam u datom trenutku potrebne, i smisleno ih organizovati primenom novog metoda koji omogućava pregled poruka u sklopu konverzacije,” kaže se u zvaničnom opisu Gmail serivsa.

Prema tome, ukoliko i vi želite da se prijavite na BESPLATAN Gmail servis, treba samo da posetite njegovu zvaničnu wen stranicu i kliknete na Sign Up link. Moram priznati da Gmail-ov web sajt izgleda mnogo lepše i impresivnije sa ovom novom, Sign Up For Gmail funkcijom…

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272