Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Primenjena kriptografija

Primenjena kriptografija

Flash MX ActionScript, naučite za 24 časa

Flash MX ActionScript, naučite za 24 časa

Golang informator

Pregleda (30 dana / ukupno): 9 / 750

Upozoravanje javnosti: „Go je Googleov jezik, a ne naš“ - Svaki jezik prolazi kroz periode u kojima se analiziraju suprotnosti između rukovodstva (defakto ili ne) i zajednice. Ovo mišljenje se odnosi na to koliko Google i Go glavni tim slušaju zajednicu i ko je „vlasnik“ tog jezika. To je pokrenulo opsežnu raspravu o hakerskim vestima.

Chris Siebenmann

Razumevanje konkurentnih bagova u svarnom svetu na jeziku Go, analizirano - Analiza dokumenta o problemima konkurentnosti u stvarnom svetu (povezano sa dokumentom u broju 251) i kako je još uvek lako pokrenuti greške u konkurentnim bagovima, čak i na jeziku, kao što je Go.

The Morning Paper

Da li vam je potrebna pomoć za migraciju / izradu aplikacije? - Kada je reč o izradi, održavanju i implementaciji proizvodnog softvera na jeziku Go, postoji nekoliko kompanija koje imaju nivo stručnosti i iskustva koje ima kompanija Ardan Labs. Sada ćemo razgovarati da bismo videli da li možemo da povećamo vaš programski tim ili da pomognemo da izradite proizvod.

Ardan Labs

go-i18n 2.0: Prevedite vaš Go program na više jezika – Paket i alatka za prevođenje Go programa na različite (prirodne) jezike. v2.0 je upravo objavljen.

Nick Snyder

Zašto Go Fuzzing? – „Zašto tehnika fuzzing treba da bude standardna praksa u Go razvoju uz pomoć Go lanca alatki.“

Dmitry Vyukov i Romain Baugue

Poslovi

Inženjeri fokusirani na proizvod i vođeni front endom u Stokholmu - Pridružite se našem timu od odličnih 30 „igrača“, rešavajte probleme na globalnom nivou i pomognite nam da postanemo najpouzdanija zdravstvena kompanija na internetu.

Pronađite Go posao na platformi Vettery – Vettery je specijalizovan za tehničke „uloge“ i potpuno je besplatan za one koji traže posao.

VETTERY

Članci i uputstva

Razumevanje Bulove logike na jeziku Go 

go_image.png

Matematika je zabavna… osnovna matematika! U ovom postu su prikazane i tabele istinitosti.

DigitalOcean

Go nema tipove za tipove - Dizajneri jezika Go su odlučili da tipovi ne budu vidljivi kao eksplicitni entiteti. Međutim, postoje i drugi načini za pristup informacijama o tipovima, kao što Chris ovde napominje.

Chris Siebenmann

Testiranje Go usluga korišćenjem interfejsa - Interfejsi i generisani modeli mogu olakšati testiranje koda.

Sebastian Coetzee (Deliveroo)

Brzo postavite aplikacije. Počnite besplatno – Naučite najefikasniji način za bržu izradu boljih aplikacija.

Buddy sponsor

Reverzno geokodiranje Neo 6M GPS pozicije pomoću Go jezika i Serial UART veze – Ovo spada u porodicu veza „skoro niko od vas ne treba da radi ovo, ali to je kul!“.

Nic Raboy

Razmatranje Go modula i Athens projekta – Panelisti podkasta Go Time raspravljaju o Go modulima i Athens projektu - proksi serveru za preuzimanja Go modula.

Go Time

Alatke i kod

PegoMock: Moćan, ali jednostavan radni okvir za simuliranje – pegomock obezbeđuje dinamički (i, usuđujemo se reći, Ruby-ijski) DSL za simuliranje. Takođe možete izvršiti odsecanje i podudaranje argumenata.

Peter Götz

Limiter: Izuzetno jednostavan posrednički program za ograničavanje vrednosti – Koristite kao posrednički program sa http-om, Ginom, Beegom i Chiom. Koristi Redis (opciono).

Ulule

Automatizujte pregled koda direktno iz vašeg trenutnog toka rada

Codacy sponsor

Minify: Go minimizeri za veb formate (CSS, HTML, JSON itd.)

Taco de Wolff

uint128: Paket za 128-bitne cele brojeve – U slučaju da je potrebno da koristite brojeve do oko 39 cifara(!). Možda je korisno za merenje veličine fascikle node_modules.

Luke Champine

go-jira 1.0: Go klijentska biblioteka za Atlassian JIRA – JIRA je popularna brza alatka za upravljanje razvojem softvera.

Andy Grunwald

ws 1.0.1: Mala WebSocket biblioteka za Go

Sergey Kamardin

gRPCurl: Kao curl, ali za gRPC

Engineering at FullStory

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272