Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Google Calendar na mobilnim telefonima

Nedavno su osnivači Google-a rekli da je njihov cilj da upravljaju informacijama koje su bitne za svakodnevni rad i život korisnika Google-a. u skladu sa tom izjavom, na svom blogu, Google je objavio da je Google Calendar sada dostupan za korišćenje na vašem prosečnom mobilnom telefonu sa paketom Internet podataka:



"Pošto je jedan od naših glavnih ciljeva u Calendar timu da vam koliko je god to moguće olakšamo planiranje i održavanje vaših događaja, od danas, vi možete da pristupite vašem Google Calendar nalogu i sa vašeg mobilnog telefona!"

Korisnici mobilnih telefona mogu jednostavno da odu na calendar.google.com iz internet pretraživača njihovog mobilnog telefona i da se uloguju. Čim se uloguju dobiće veoma lepo formatiran pregled događaja koji dolaze, sa detaljima kao što je datum, vreme, lokacija, opis i lista gostiju. Postoji i “quick add” funkcija koja dozvoljava korisnicima da u letu unose sastanke.

Međutim, ako nemate mesečni neograničeni Internet paket, platićete mnogo više za ovu uslugu, zato se postarajte da podesite vaš paket na neograničenu upotrebu ako se stalno oslanjate na Google Calendar.

Sa mobilnim telefonima koji su sve pametniji i PDA-ovima koji polako odlaze u istoriju, Google-ovo osvajanje upravljanja sastancima na mobilnim telefonim izgleda da je dobro tempirano kako bi se iskoristila kultura opsednuta mobilnim telefonima i mobilnošću.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272