Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Operacioni i projektni menadžment

Operacioni i projektni menadžment

Popust cena: 1140 rsd

Šta nas čeka - Predviđanja eksperata - II izdanje

Šta nas čeka - Predviđanja eksperata - II izdanje

Popust cena: 880 rsd

Google Docs prelazi oflajn - na dobar način

Google počinje polako da ugrađuje različite oflajn funkcionalnosti u Google Docs. To znači da sada možete onlajn da kreirate dokumente, delite ih sa saradnicima i editujete ih kada se nalazite na mestima koja su daleko od računara i internet konekcije.

Recimo da ste na avionu, vi možete da radite na vašem izveštaju i čim se vratite u kancelariju ili vašu kuću, sve što treba da uradite je da ponovo posetite Google Docs stranicu i sve vaše izmene će biti sinhronizovane i vaši saradnici će videti zadnju verziju dokumenta.

Ako dvoje ljudi prave izmene onlajn a onda pokušaju da sinhronizuju isti dokument sa serverom, Google će prikazati poruku koja će vam reći da treba da odlučite koje izmene želite da sačuvate.

Trebaćete da imate instaliran Google Gears da biste mogli oflajn da koristite Google Docs. Google je fazno uveo nove funkcije, što znači da neće svi korisnici moći odmah oflajn da edituju svoja dokumenta. Treba da potražite malu zelenu strelicu u gornjoj navigaciji Google Docs-a da biste saznali da li imate oflajn pristup.

U početku, korisnici će moći da pristupe tabelama u read-only režimu, ali ćete zato imati kompletne mogućnosti editovanja tekstualnih dokumenata. Podrška za prezentacije će doći za koju nedelju.

U gornjem i donjem videu možete da se bolje upoznate sa novostima vezanim za oflajn mogućnosti Google Docs-a kao i načinm na koje nove funkcije rade.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272