Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Google poboljšava AdWords, takmiči se sa Microsoftom

Prateći nedavna poboljšanja koja su napravljana za Google-ove reklamne platforme, gigant pretrage je prikazao tri nova formata za reklame koje se distribuiraju kroz njegove proizvode. Do sada, registrovani članovi su bili u mogućnosti da implementiraju četiri vrste reklama: 300x250 Medium Rectangle, 336x280 Large Rectangle, 200x200 Small Square, i 250x250 Square. Roditeljska Google kompanija je sada predstavila još tri formata koji će korisnicima omogućiti da rade sa video reklamama: 728x90 Leaderboard, 120x600 Skyscraper, i 160x600 Wide Skyscraper.

“Korisnici će prvo videti statičnu sliku koja se otvara zajedno sa Play dugmetom. Kada korisnik klikne na Play dugme, video snimak će početi da se reprodukuju unutar jedinice oglasa. Aktuelna veličina video snimka će biti manja nego što se pojavljuje u originalnih četiri formata, ali će se video snimak reprodukovati u kristalno čistom kvalitetu” rekao je AdWords tim.

Od nedavno bitka za najbolju reklamnu platformu na Internetu postaje veoma važna pošto se u bitku uključilo mnogo kompanija. Nedavno, Microsoft je objavio svoje planove da izazove Google nakon što je kompanij iz Redmonda osnovala specijalnu firmu za onlajn reklame. Međutim, tri Internet giganta, Google, Yahoo i Microsoft sada vode bitku oko novih akvizicija i specijalnih osobina svojih proizvoda.

Nedavno Google je predstavio DoubleClick, onlajn marketinšku kompaniju koja je u mogućnosti da proširi rešenja giganta pretrage i da ga učini još moćnijim. Yahoo je odgovorio sličnim potezom i kupio Right Media koja je takođe poznata marketinška kompanija namenjena da Sunnyvale firmu približi Mountain View rivalu. Međutim, Google je i dalje vodeći u svojoj kategoriji, nameravajući da svoje proizvode prebaci na offline medij preko nekoliko partnerstava i ugovora.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272