Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Google priprema ažuriranje interfejsa

2005. godine, kada je Google kompanija izdala Google Reader, web zasnovani feed čitač je došao sa jednostavnim interfejsom koji je do danas ostao aktivan. Međutim, stvari će se uskoro promeniti, pošto gigant pretrage sada informiše korisnike da će originalni interfejs Google Readera uskoro u penziju i da će trebati da ažuriraju na nov izgled da bi bili u mogućnosti da upotrebe proizvod. Po rečima Google blogera Ionut Alex Chitu-a, svaki put kada se korisnik sa originalnim interfejsom Google Readera uloguje na svoj nalog, servis će prikazati poruku o povlačenju ovog, sada već zastarelog izgleda.

“Želeli bismo da vam saopštimo da ćemo uskoro povući iz upotrebe stari interfejs Google Readera. Iako smo tužni što nas napušta, srećni smo da vam kažemo da radimo vredno na kreiranju novog interfejsa koji će biti što je moguće jednostavniji i zasnovan na povratnim informacijama od korisnika kao što ste vi. Ako postoji bilo koji specifični razlog zbog kojeg više volite stari interfejs, voleli bismo da ga čujemo na našoj diskusionoj grupi. Uveravamo vas da ćemo uzeti u obzir vaše povratne informacije pošto –ćemo i ubuduće da radimo na poboljšanju Google Readera” kaže se u postu.

Onda, korisnik ima dve opcije: “Yes, I’m ready to switch to the new interface” ili “No, I’d like to keep the old interface for the time being".

Ono što je stvarno interesantno u vezi Google inicijative je da se većina korisnika ne slaže sa njom tako da će gigant pretrage možda biti primoran da održava stari interfejs dostupnim za zainteresovane potrošače. Ionut Alex Chitu-a, jedan od korisnika koji su postavili poruku na Google Groups diskusioni forum je rekao da “za nekoga ko želi da bude u mogućnosti da brzo pregleda sve svoje vesti, stari interfejs je jednostavan i elegantan bez nepotrebne gužve koja karakteriše novi interfejs”.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272