Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Google vesti - bilo gde, bilo kada!

Servis za vesti Google kompanije je dobio nova poboljšanja koja će sigurno ovaj Google proizvod učiniti još atraktivnijim za ljude širom sveta. Na primer, Google je pre nekoliko nedelja prikazao dve nove verzije Google News-a, omogućavajući korisnicima da pregledaju samo tekstualni deo proizvoda ili drugo izdanje koje je zasnovano samo na slikama. Danas je Google počeo da izdaje vesti i na Hindu jeziku, pored verzije na Grčkom koja se takođe nedavno pojavila na Internetu. Trenutno je Google News je dostupan u više od 40 zemalja uključujući Rusiju, Čile, Norvešku i Venecuelu.

«Jasno je da korisnici žele vesti na svom jeziku, koje su predstavljene na način koji njima najviše odgovara i koje ističu sadržaj koji se odnosi na njih. Mi takođe želimo da vam Google News da mogućnost da otkrijete šta se dešava na lokalnom nivou u bilo kom delu sveta, i dajemo vam sredstva da vidite lokalne vesti na mnogo različitih lokacija» rekao je  Jaya Jha, Associate Product Manager, objašnjavajući razloge ovog poslednjeg ažuriranja.

Ali Google News nije samo web zasnovani servis zato što je privukao kritike konkurentskih kompanija. Većina firmi optužuje Google da prima pohvale za sadržaj koji 100 procentno potiče iz drugih izvora. Kao što možda već znate, Google News prima naslove vesti sa više od 4.500 izvora iz svih uglova sveta ali servis publikuje samo naslove članaka zajedno sa linkom ka originalnom autoru.

Međutim, gigant pretrage stalno radi na New servisu i uskoro će dodati neke nove funkcije. «Naravno, uvek postoji više jezika koji mogu da se ponude, više država koje se mogu dosegnuti, više funkcija za ugradnju u svako izdanje, i više sadržaja koji može da bude organizovan i pristupačan. Mi uvek gledamo napred da bismo vam doneli mnoge promene i poboljšanja u sledećim mesecima» rekao je jedan od radnika u Google-u.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272